streda 20. januára 2016

Držiak na utierky

Robustný držiak na kuchynské utierky do . Závesný držiak na kuchynské utierky PREZIDENT značky Marex Trade je praktickým doplnkom každého kuchára. Teraz už budete mať utierku kedykoľvek po . Drevený držiak na papierové utierky je praktickým doplnkom do každej kuchyne, najmä ak si môžete ozdobiť presne podľa svojich . Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!

Držiak na papierové utierky. Stabilní kovový Držák papírových utěrek je svou velikostí univerzální pro jakékoliv papírové utěrky. Stane se pro vás důležitým, praktickým a moderním . Bloomingville Mramorový držiak na papierové utierky Marble.


Mramorové doplnky patria k elegantným kúskom, ktoré dodajú vašej kuchyni minimalistický . Když nevíte, kam co položit, pověste to. Metaltex vám pomôže zariadiť taký domov, aký si zaslúžite - bez zbytočného neporiadku, rozhádzaných vecí a nedostatku .

Takto bude utierka na riad vždy v dosahu! Praktický nerezový držiak na kuchynské papierové utierky s veľkosťou 352x260x1mm, je vhodným doplnkom do každej kuchyne. Rozmer: 14x9x34cm Materiál: Kov Súčasťou balenia je len držiak. Upevnenie na lepiace pásky.


Vynikajúci pre štýlové uloženie papierových utierok v rolkách. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Vybavený pružinou, ktorá . Veľmi odolný držiak toaletného papiera i utierok : oceľová konštrukcia potiahnutá práškovanou vrstvou pre vysokú rezistenciu voči korózii. Drziak na papierove utierky.


Jednoduchá inštalácia - možnosť plnenia utierkami z pravej i ľavej strany. Vysoko kvalitná matná oceľ s úpravou proti . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Ponúka pohodlný spôsob, ako mať utierky stále po ruke. Tento držiak kuchynských utierok vo vašej kuchyni nesmie chýbať!


Elegantne pôsobí jeho kovové . Kovový držiak na široké papierové kotúče vhodný do miest s vysokou spotrebou utierok.

Stabilná konštrukcia s rýchlou a jednoduchou výmenou kotúčov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky