streda 13. januára 2016

Akm 528 na

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Svojim dizajnom sa hodí k rúre AKP . Bronzové detaily v gombíkoch podporujú rustikálny vzhľad spotrebiča.


Typ varnej dosky, plynová.

Umiestnenie ovládania, predné. Praktická a cenově dostupná varná deska Whirpool AKM 5NA nabízí základní funkce a kvalitní provedení slibující dlouhou životnost. Domáce elektrospotrebiče . Ovládání je pomocí pronzových knoflíků, které podtrhují rustikální design.


Vyznačuje se kvalitním moderním zpracováním v designu imitující původní venkovský styl. Whirlpool AKM 5NA , čierna. Plynová doska AKM 5v čiernom prevedení zaujme svojim moderným dizajnom a vďaka bezpečnostným ventilom zablokuje únik plynu v prípade náhodného .

Svým designem se hodí k troubě AKP 2NA . Plynová deska AKM 5v zaujme svým rustikálním designem a díky bezpečnostním ventilům zablokuje únik plynu v případě náhodného zhasnutí. Plynová varná deska AKM 5NA patří do designu Rustikál. Designová řada RUSTIKÁL - design minulosti v novém obleku. WHIRLPOOL AKM 5JA plynový varný panel jasmín.


Jemné tvary a tradiční materiály umocňují nadčasovost tohoto designu. Bezpečnostné ventily horákov - Vyhotovenie: jasmín (JA),antracit (NA), . Marek Proche Zákaznická podpora. Moderní vzhledem a jednoduchá na ovládání. Skladem více Za 2-pracovní dny u Vás. Toto zboží si právě prohlíží zákazníci.


Doprava zadarmo pri platbe vopred. Samostatná plynová varná deska, design RUSTIKAL, měděné doplňky hořáky, integrované elektrické zapalování hořáků, . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Pak je retro design Rustikál v matném antracitovém .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky