pondelok 4. decembra 2017

Výlevka s umývadlom

V ponuke máme plastové a keramické . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie vylevka umyvadlo. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. SANELA SLVNvýlevka 500x700x850mm, kombinovaná, na podlahu, s umývadlom , nerez mat. TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 5mm.


Vrchné umývadlo 3x 2mm slúži k opláchnutiu rúk.

Technická umyvadla nebo také umyvadlové výlevky slouží jako úklidové výlevky pro domácnosti, výrobní provozy, autodílny, autoservisy, technické zázemí . Spýtajte sa na tento produkt . Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a nábytek a vyberte . Antivandalové nerezové celopláštěné výlevky. Kuchynské výlevky pro odpad v kuchyní. Nerezové nástěnné výlevky. Zahradní výlevka ( umyvadlo ) litinové stojaté.


Záhradné umyvadlo dodávány bez kohútika. Možnosť dodání umyvadla v .

Dále v kategorii:Plastová umyvadla a výlevky Nicoll (Abusantair). Cena bez odkládací soupravy. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Popis nerez výlevky MP : Šířka.


Jedná se o vysoce kvalitní výrobky dříve na český trh dodávané pod značkou Abusanitair, mezi které patří plastová umyvadla a výlevky , připojovací díly či . Celonerezové provedení s prolisovanou vrchní deskou, lisovanou vaničkou odnímatelným roštem a čtyřmi výškově stavitelnými nohami. Výlevka nerezová s umývadlom. Nicoll, Nicoll Plastové výlevky a umyvadla , Nicoll - přední evropský výrobce výrobků z umělých hmot pro stavebnictví a veřejné stavby. Kč bez DPH Dostupnost: 3 . Umyvadla jsou základem každé koupeny, naopak dřezy každé kuchyně.


Vyberte si z široké nabídky sortimentu a nezapomeňte se zaměřit i na dřezové a . Umyvadla a výlevky jsou podstatnou součástí každé kuchyně v restauracích a jiných zařízeních. Hledáte výlevky závěsné, stojící, konstrukce pro výlevky , sifony nebo příslušenství? Abu-plast ABUSANITAIR nástěnné umyvadlo , 4x 3x 1mm.


Podívejte se na nejnovější zboží z našeho sortimentu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky