štvrtok 7. decembra 2017

Úložný priestor pod posteľ

Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov. Tieto úložné priestory vám poskytnú miesto na paplóny alebo zimné oblečenie v úložných dieloch pod posteľou alebo v úložnom diele pri nohách postele. Box úložný pod posteľ na kolieskach PYRAMIDA Brilanz l, zelený.


Jeho praktické využitie oceníte keď si v ňom uložíte všetko, . Posteľ s úložným priestorom - využite priestor v spálni aj pod posteľou.

Zvolte si ten správny úložný priestor pod vašu posteľ z masívu vyrobený na Slovensku. Vyberte si v našom eshope na SedačkyBeta. DIG-NET Úložný priestor pod posteľ (zásuvka) - Denver - DN-17S. Farebné prevedenie: wenge mali v . Zásuvka pod posteľ DN-17S zo sektoru DENVER.


Game povyšuje posteľ po praktickej stránke. Hračky už sa nebudú chaoticky váľať po zemi, úložné zásuvky sú ľahko dostupné a. Farba: Odporúčame dokúpiť: BRW Posteľ .

Popis: Úložný priestor do postele Caps. Sektorový nábytok Caps je vhodný do detskej izby, možnosť výberu farby dekoratívnej lišty umožňuje vytvoriť. Lobete, priestor pod posteľ , vhodný na zariadenie detských a študentských izieb. Je vhodný na uloženie posteľnej bielizne alebo hračiek.


Praktický úložný priestor SZU pod posteľ. Masívna zásuvka pod posteľ LUNA je ideálnym úložným priestorom vo vašej spálni. Vyrába sa vo vyhotovení buk alebo dub.


Malý úložný priestor je malá bednička vyrobená z lamina s podobným dezénom ako objednaná posteľ , dno je z bielej sololitovej dosky. Spálňu ponúkame v dvoch prevedeniach - GABRIELA a GABRIELA PLUS. Posteľ GABRIELA PLUS ocenia predovšetkým zákazníci, ktorí hľadajú vysokú posteľ. Prístelka ( úložný priestor) pod posteľ GABRIELA PLUS.


Ina, Jana, Klára, Nela, Salma, Mona. Jednotný štýl a dizajn, ktorý kúsok po kúsku skombinujete podľa fantázie. To je sektorový systém ANGEL. CAPS-SZU, Kolekcia: Caps.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky