štvrtok 7. decembra 2017

Beko himw 64225 sx

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Zapaľovanie: Integrované zapaľovanie v tlačidle pre jednoduché a pohodlné zapálenie horákov.


Rýchle a ľahké čistenie: Vzhľadom k tomu, že povrch varnej . Je vybavená mechanickým ovládaním.

No Frost, Dual Cooling, ventilátory, zóna 0°C, LED osvetlenie, nerez policka na flaše, Ionizátor, . Plynová varná deska s hořákem WOK a litinovými rošty. Popis a specifikace ↓Ke stažení . Deska má umístěné ovládání s integrovaným zapalováním v otočných knoflících vpředu. DOPRAVA PO CELÉ ČR ZDARMA!


PARAMETRY: Mřížky: GLAZUROVANÁ LITINA Pravý přední hořák: kW. Zobacz inne Płyty gazowe do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.

Official partner of… coffee lovers. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Year Warranty: You must register your appliance within days of purchase to extend your warranty to years for free.


Vzhledem k tomu, že povrch varné desky se nezahřívá, vylité potraviny se nepřipálí . Beko Főzőlap boltok, képek. Free delivery and returns on eligible orders. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Zapalování je integrované . Zařiďte svým hrncům a pánvím teplé místečko. WOK hořák, litinové mřížky, rozměry (šxvxh): 6x 1x 5mm, provedení nerez. Attualmente non disponibile.


Questo articolo non è al momento disponibile ma può diventarlo in futuro. Media Expert – lider na rynku RTV i AGD. Szeroki wybór produktów i .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky