piatok 1. decembra 2017

Bosch mum 4655 eu príslušenstvo

Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Príslušenstvo ku kuchynským robotom značky BOSCH. Mlynček na obilie a olejové semená pre kuchynské roboty Bosch radu MUM - Vhodný pre všetky . Možnosti sú takmer nekonečné: So správnym príslušenstvom pre vaše. Komplexný sortiment príslušenstva pre kuchynský spotrebič MUM ponúka viac ako . Máte plnou zahradu sladkých bobulí a chcete je perfektně zpracovat do lahodných džemů? Pokud už máte doma výkonného pomocníka robot Bosch MUM.


Set príslušenstva je určený ku kuchynskému robotu Sencor STM 635×. Prezrite si obchod s ponukou náhradných dielov a príslušenstva. BOSCH mriežka mäsového mlynčeka MUM4.


Jednoduché a bezpečné použitie ( Bosch technológie), ľahko sa čistí ( príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu). Bosch stojanček na príslušenstvo MUZ4ZT1. Kuchynské roboty, príslušenstvo.


Súčasťou výbavy je praktický stojan na príslušenstvo. Prísavné nožičky pre lepšiu stabilitu. Prídavné príslušenstvo : krájač s tromi vymeniteľnými stredne jemnými . Možné rozšírenie príslušenstva , ktoré vyhovuje vašim potrebám s veľkým výberom kvalitného príslušenstva , napr zmrzlinovač, univerzálny mixér, mlynček na . Dierovaný kotúč mm, príslušenstvo pre roboty rady MUM 8. MUZ 5ERpríslušenstvo BOSCH. Plastove súčiastky, kazové príslušenstvo. Příslušenství k robotu Bosch MUM Bosch MUZ4GMbílé.


KUCHYNSKÝ ROBOT MUM- vyskúšané a osvedčené - klasika medzi kuchynskými robotmi - ponúka výnimočnú kvalitu Bosch a široký výber príslušenstva. Robot je velmi lehce ovladatelný a díky jeho funkcím, jako je strouhání, krájení, hnětění, mixování a šlehání . Univerzální robot Bosch MUM nahradí mužskou sílu v kuchyni. S lehkostí zvládne vymíchat těsto, umlít maso.


Toto príslušenstvo je navrhnuté pre kuchynský robot MUM.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky