štvrtok 21. decembra 2017

Fiskars x5

Vhodná pro kemping a turistiku. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Hledáte fiskars - x-kempingová-sekera?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Na prípravu dreva na založenie ohňa. Veľmi ľahko sa skladuje .

Ideální pro štípání polen o průměru do cm. Hmotnosť sekery je 4g. Snadno se přenáší díky klipu na opasek. Velice snadno se skladuje díky malým rozměrům, lze . Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.


Záruční a pozáruční servis. Je veľmi malá, ľahká, sečná hlavica je . Mugav tööriist lõkkepuude tegemiseks.

Väike suurus ja taljevöö muudavad kirve kasutamise väga mugavaks. Hea ja mitmekülgne vahend matkarajal, asendad. Díky kompaktním rozměrům se snadno přenáší v batohu nebo . Pro turisty a outdoor použití.


Handy Xs látkovým púzdrom 4g, 2mm. Zobrazit všechny obrázky . FISKARS X, kempingová sekera, X5. Kempinková sekera XPro outdoor aktivity. Malá, lehká a účinná sekera, kterou můžete snadno nosit v batohu, nebo na opasku. Fiskars Xuniverzální sekera.


For kindling small wood for camp fire. Handy to carry even on your waist due the belt clip and small size. Great and very versatile tool to replace larger knife . Kempingová Xsekera je vhodná pro přípravu dřeva na oheň při kempování. Lehké topůrko je vyrobeno z kompozitního materiálu FiberComp, které snižuje . At only 228mm long and 480g you will hardly notice it is .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky