streda 20. decembra 2017

Pračka romo kombi cena

ROMO RC 3COMBI práčka vírivá. Porovnanie cien produktov Práčky ROMO. Kombinovaná vírivá pračka s ohrevom vody a odstredivka prádla, Kapacita prádla. Bezplatná inzercia, pracka romo predaj a inzercia. Ponukam na predaj pracku mini romo.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pračka romo.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Dohoda na nižší ceně je možná. Mimořádná cena : 4Kč, (€). Pračka se ždímačkou je funkční a zachovalá, . Prodám pračku se ždímačkou zn.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a. Hadice - kolínko černé MINI ROMO. Romo , nový typ, jako nová.

Klasická vírivá práčka s ohrevom a odstreďovaním. V jednej časti operiete cca do min. Automatická pračka WHIRLPOOL na. Cena : 1 EUR Cena dohodou. DPH: 18Kč (EUR).


Bazár pre pracka romo combi nájdete u nás na Inzercia. Prosím vás nemá niekto k darovaniu rómo pracku alebo za symbol cenu ? Nejlepší ceny , akční ceny , srovnání cen, porovnání cen, zboží, akční cena , sleva, prodej, akce,. Spredu plnené práčky si získavajú čoraz väčšiu obľubu a do pozornosti sa dostávajú aj úzke. Já mám tu starší a je to kombi (se ždímačkou).


Originál servis v BA označil závadu, oznámil cenu , vraj originál by stál cca 4a. Dopytujem servisné služby: Popis: oprava práčky. Závada: - odstredivka - pravdepodobne ložisko. Profil dopytujúceho: súkromná . Celková cena opravy bude zhrňať aj cenu nahradneho dielu podľa aktualnych. Predam vacsie mnozstvo psenice, cena dohodou.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Pračku doma vítali,ako vzácnú zahraničnú delegáciu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky