utorok 5. decembra 2017

Kniznica do obyvacky

Zakladáte si malú knižnicu? Regálovou knižnicou Mauricius príjemne oživíte vašu obývaciu miestnosť a nájdete v nej veľa miesta pre vaše najmilšie tituly. Biela knižnica Symbiosis Astor 26.


Knižnica z dreva paulovnia House Nordic Pisa. Pomyselný domov v podobe knižnice je preto pre každého knižného nadšenca doslova nevyhnutnosťou.

Inšpirujte sa spolu s nami jej rôznymi . Môžete ju umiestniť do spálne, obývačky , ale aj do detskej . Multifunkčné knižnice , police a regály sú ideálne úložné riešenie do domácnosti na knihy a iné poklady. Vyberte si z našej ponuky a zútulnite obývaciu izbu. Efektívne riešené úložné priestory v obývacej izbe ukryjú všetko potrebné. Police, skrinky, TV skrinky, knižnice a vitríny skvele doplnia zariadenie obývačky.


Uložte si knihy prehľadne. Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom.

Ponúkame ju v najrôznejších farbách a spracovaniach. Uzavretá alebo otvorená knižnica ? Od stolára alebo z obchodu? Prečítajte si naše tipy, ako si vybrať tú správnu. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodne zľavy.


Venujte knihám priestor, aký si zaslúžia. Dizajnové knižnice pre vášnivých aj striedme čitateľov nájdete na Biana. Stovky štýlových knižníc z dreva, kovu i skla. Pekná knižnica alebo skrinka na knihy je tým pravým miestom pre krásne príbehy.


Môže byť v jedálni, spálni, obývačke , či v knižnici. Regály a knižnice síce nájdete v kategórii s kancelárskym nábytkom, ale určite nič nepokazíte, ak sa objavia aj v inej časti domu, napr. Drevená knižnica do pracovne alebo obývačky vyrobená z čistého dreva, lakovaná. Moderné komody pod TV do obývačky na predaj za super cenu. Kúpite online v eshope Mobelix.


Kopia sa vám obľúbené knižky naskladané v nevzhľadnej pyramíde? Kúpte si regálovú knižnicu Mauricius a dajte si ich tam. Knihovnička, úzka knižnica z masívu, regál na .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky