pondelok 18. decembra 2017

Rura na digestor

Príslušenstvo k digestorom , Tento univerzálny filter chráni kuchyňu od mastných. Univerzální tukový filtr do digestoře , Určeno pro odsavače par s. Uhlíkový filtr FW-K1vhodný pro digestoře Guzzanti LARO 6 LARO 9 KR a KRW. Sada ks pro komínové digestoře CATA s motory KPlus.


Optimálne plastové potrubie k digestorim má vplyv na konečný odsávací výkon digestora , preto je potrebné vybrať vhodné plastové potrubia.

ED PLAST plastový program Izolačné návleky, rohože, pásky Nohavicové kusy Montážne príslušenstvo Objímky Oblúky Odbočky Ohybné hadice Protidažďové . Nachádzate sa v kategórii príslušenstva k odsávačom pár. Nájdete tu rôzne druhy filtrov, čističe a odmastňovače, ako aj potrebné náhradné diely. Ale teraz som si nasla digestor s potrebnym odtahom priemeru cm.


Ako zabrániť kondenzácii vody v odvetrávacích rúra. Kadiaľ viesť hadicu na odsávanie od digestora ? Vyberte si ohebné hliníkové potrubí.

Nabízíme různé profily hliníkových trubek. Rozvody vzduchu v objektech slouží jako ideální odvod pro odsavač par. Ponúkame Vám kvalitné PVC vzduchotechnické potrubie hranaté v rôznych priemeroch ,využitie nájde tam kde máte málo instalačného priestoru. Rúru pred inštaláciou skráťte do požadovanej veľkosti (nožnicami na plech) a pripevnite k otvoru digestora a komína.


Na koncoch použite spojky. Pri výbere digestora sa sústreďte na veľkosť vašej varnej dosky a spôsob, akým zariadenie umiestnite. Rozmer digestora by mal byť zhodný alebo väčší, ako je . Odpovedzte si na tieto otázky.


Ako je vaša kuchyňa priestorovo riešená? Máte možnosť napojenia na odťah, alebo musíte využiť . Ventilačné systémy nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Najčastejšie otázky pre digestory na Digestor.


To prvé rozhodovanie závisí od miesta, kde má byť digestor umiestnený. Teda ak potrebujete na varnou .

Zaujíma vás, ktorý má najlepší výkon a ktorý sa hodí do akej kuchyne? FABER System 1Flexo PVC s drátěnou kostrou 3m. Digestory sú neoddeliteľnou súčasťou kuchýň a slúžia k odsávaniu pár a zápachu. Mikrovlnná rúra je jedným z drobných kuchynských spotrebičov, ktoré nám .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky