piatok 29. decembra 2017

Bambusová osuška

Kikko bambusová osuška Stars je veľmi pevná, ale príjemne mäkká. Kvalitou, savosťou a mäkkosťou výrazne prevyšuje klasické bavlnené osušky. Soft Cotton Malý bambusový uterák MASAL 32x50cm. Sú odolné voči baktériám a plesniam a tiež veľmi rýchlo schnú.


Bambusové osušky sa právom tešia čím ďalej tým väčšej obľube v mnohých domácnostiach.

Velmi silná a přesto velmi nadýchaná čtvercová plena! Spojení vysoké gramáže , dutinkové vazby a bambusového materiálu dělá z bambusové osušky KIKKO . Extrémne jemná plienka zo zmesi bambusovej viskózy a bavlny. V bambusových osuškách nemají bakterie ani plísně žádnou šanci! Dejte přednost kvalitě a zdraví. U nás můžete vybírat z mnoha druhů i barev.


XKKO BMB sú hygienické, nespôsobujú alergickú reakciu, bambusová viskóza je. Veľká bambusová BIO osuška T-tomi, s potlačou zelených slonov, je skvelým pomocníkom rodičov.

Ponúka všestranné využitie, použiť ju môžete ako osušku ,. KIKKO Colours je vyrobena z bambusové viskózy a bavlny. Má široké využití a je výrazně měkčí, savější a jemnější než klasické pleny a osušky. Bambusová dětská osuška je díky spojení bambusové viskozy a čisté bavlny několikrát savější a měkčí než běžná bavlněná osuška. Bambusová vysokogramážna osuška T-tomi je vyrobená dvojvrstvovou technológiou dutinného tkania.


Vďaka tomuto spracovaniu je bambusová osuška. Prohlášením v nadpisu bych mohla celou recenzi ukončit, protože nad bambusovou osušku prostě není. Ale musí to být materiál s vyšším . Je vyrobena ze 3- vrstvého . Barevná bambusová vysokogramážní osuška T-tomi z bambusového materiálu je vyrobena dvouvrstvou technologií dutinného tkaní. Díky tomuto zpracování je . Přírodní bambusové vlákno je 3x savější než . Bambusová osuška Granada černá - Osuška s bambusovým vláknem GRANADA černá se těší stále větší oblibě. Sametově měkká xkko bambusová plenka barevná ve svém složení kombinuje bambusovou viskózu s bavlnou.


Klasická dutinná vazba společně s materiálem . Extrémně jemná osuška ze směsi bambusové viskozy a bavlny, tkaná v klasické dutinné vazbě. Dutinná vazba ve spojení s použitým materiálem zaručuje .

Heboučká bambusová osuška s nádherným hedvábným leskem nesmí chybět ve výbavě vaší domácnosti! Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Dutinová väzba v spojení s použitým materiálom zaručuje .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky