piatok 22. decembra 2017

Rucny zavitorez

Príslušenstvo k vŕtačkám). Nože náhradné na ručný závitorez ks. Veľký rozsah rezania až do 1¼” a do 2” jen s jednou račňou.


Len jeden druh malých, kompaktných rýchlovymeniteľných závitorezných hláv a len jeden druh . Prezri si u nás rucny zavitorez a porovnaj ceny v 10.

Popis REMS eva - instalatérova závitnica. Veľmi ľahké narezávanie a rezanie závitov. Račňa z ocele, potiahnutá silnou vrstvou plastu. Inzeráty rucny zavitorez.


Bezplatná inzercia, rucny zavitorez predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Cena za prenájom za hodín. Výrobca: Pozrite si viac produktov značky Yato.

Požičovňa stavebného náradia, stavebných strojov, požičovňa prívesov. Závitorez je prístroj, ktorý pomáha vytvárať závity na trúbkach, resp. Profesionálna hlavica pre ručný závitorez vyrobená z kvalitných materiálov od firmy YATO. Výrobok: RUČNÝ ELEKTRICKÝ ZÁVITOREZ. Dátum výroby: Dátum predaja, pečiatka, podpis: Výrobné číslo (séria):.


V kategórii nájdete: Ručné závitorezy , elektrické závitorezy , stacionárne závitorezy ,. Produkt je momentálne nedostupný. Požičovňa náradia Bratislava ponúka na prenájom elektrickú závitoreznú techniku. Môžete si od nás požičať . Kvalitný ručný závitorez REMS na rezanie závitov do 2. Ručný mechanický závitorez REMS. Super Cut Rothenberger je ručný závitorez obsahujúci celú sadu do 1. Vlastnosti: €(€ bez DPH).


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Příslušenství pro závitořez. Výkonný, dobre do ruky padnúci elektrický nástroj na rezanie závitov s jedinečnou opornou vidlicou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky