utorok 19. decembra 2017

Osuška plážová

Plážová osuška má jednoduchý štýlový dizajn, výraznú farebnosť a kvalitný. Tak nezabudnite so sebou plážovú osušku , ktorá má viacero využití. Vyberajte z našej ponuky plážových osušiek.


V tejto kategórii nájdete veľa krásnych osušiek , ktoré sa stanú vaším obľúbeným doplnkom nielen pri vode. Vybrali sme širokú škálu výrobkov, ktoré ponúkame za nízke ceny.

Pre túto sezónu sme pre Vás pripravili modernú neopakovateľnú kolekciu vysoko kvalitných plážových osušiek. Plážové maxi osušky majú výrazné sýte farby a . Veľká plážová osuška v modročiernom prevedenie s motívom kotiev o rozmere 100×1cm. Osuška je vyrobená zo 1 kvalitné česané dlhovláknovej bavlny.


Rychleschnoucí plážová osuška v duhových barvách. Velká a přitom lehká plážová osuška sbalitelná do malého balíčku včetně transportního obalu. Velká plážová osuška v modrém provedení s motivem želv o rozměru 100x1cm.

V sytých pestrých barvách kvalitní jednobarevná velká plážová osuška. Tuto osušku oceníte v letních měsících u vody, kdy . Hledáte plážová osuška 100x180? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Z široké nabídky si každý vybere.


Kvalitní plážová osuška , na které se střídá příjemná velurová plocha s plastickou strukturou vytkávaného motivu v barvách plných slunce, moře. INTERSPORT, plážová osuška. Tyto velké plážové osušky jsou vyrobeny z kvalitní bavlněné příze. Zažijte dlouholetou tradici a kvalitu. Vylepšete si dny strávené u pláže, rybníka, či na koupališti naši barevnou osuškou Maxi o rozměrech 140x200cm.


Díky své velikosti a pestrým barvám může . Greno osuška plážová Happy Frog 70x1cm. Materiál: 1 bavlněný velur. Vybělené: Výrobek se nesmí bělit.


Dnes ušetríte 2€ vďaka zľave.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plážová osuška. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Kvalitná velúrová vrchná strana a sajúca spodná strana z froté. Měkoučká velurová vrchní strana a savá spodní strana z froté. Osuška plážová Santoro- Gorjuss London, veľmi obľúbený motív dievčatka pochádzajúci z Anglicka.


Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky