utorok 12. decembra 2017

Polievkové misy porcelánové

Porcelán pre gastronómiu. V ponuke máme nasledovné polievkové misy rôznych objemov. Z tejto keramickej polievkovej misky s pekným dekórom si vašu obľúbenú.


Thun polievková miska na polievku sťahovatelná 33l porcelán Praktik. Polievkové misy - E-shop. Servírovacie misky a misy z porcelánu aj keramiky, rôznych veľkostí, farieb a štýlov.

Misky a šálky na servírovanie polievky. Smaltované misky s viečkami, BANQUET. Orion Keramická polievková miska Bodky, l. Vhodná do umývačky na riad. Rozmery: objem l, pr. Misa – polievková s pokrievkou objem l, porcelán.


Hľadanie podľa parametrov:. Miska MATNÁ ORANZOVÁ porcelán misky keramické, porcelánové. Misy a misky z porcelánu , skla i dreva nájdete na Biane, a to misy na servírovanie, skladovanie i.

EUR MIJ Miska na polievku Black Pearl 24xcm. Bezplatná inzercia, polievkova misa predaj a inzercia. Vzorovaná polievková porcelánová misa s vekom. Inzeráty porcelanove misy.


Na pomazánky, šaláty a ďalšie pochutiny. Designové mísy a dózy za skvělé ceny! Naservírujte si obľúbenú polievku v pastelovej miske. Kvalitný porcelán a nápaditý dekor z nich robia číslo jedna v príborníku.


Veľké rukoväte a praktický tvar pre ľahký prenos aj plnej polievkovej misky. Vázy,šálky,poháre,taniere. Predám nové keramické polievkové misy. Jedálenské súpravy a misky.


Odporúčame k vašej obedovej súprave doladiť aj polievkové a dezertné misky. Dlhoročná tradícia a štýlový dizajn - krásny . Kostný porcelán je porcelánová hlina obsahuje takmer polovicu podielu. Vitajte na veľkú bielu okrúhlu hlbokú keramickú polievkovú misku za dobrú cenu tu s našou.


Zloženie porcelánovej masy: cca kaolínu, ktorý sa zmiešaním s vodou stáva dobre. Odlievaním vznikajú polievkové misy , misy na mäso, kávové a čajové .

Zelený porcelánový hrnček TG Woodware Pride of Place, 3ml. Výrobky zo skla, porcelánu , krištáľového skla a fajansy, menovite taniere, šálky, podšálky, misy , tácne pre domácnosť, polievkové misy , misy na zeleninu, . Eshop Vernerporc ponúka viac ako tridsať druhov jedálnych a tanierových súprav a ponuku stále rozširujeme. Cieľom je ponúkať okolo štyridsať jedálenských a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky