pondelok 4. decembra 2017

Hrnce na sklokeramicku dosku

Keď som si v novom byte položila smaltovaný hrniec od babičky na sklokeramickú varnú dosku , zistila som, že vôbec neprilieha na platničku, . Porovnanie cien hrncov na indukčnú varnú dosku. Kúpte si hrniec na indukčnú varnú dosku najlacnejšie vďaka Ceny. No pritom hrnce , ktoré sú vhodné na plynový sporák, nie sú vhodné napríklad na indukčnú varnú dosku.


Magnetizmus zohrieva len hrniec , nie varnú dosku.

Malý test: Či je nádoba vhodná na indukčnú varnú dosku , zistíte, ak sa na jej dne udrží . Najpredávanejšie produkty z kategórie. Na indukčnú dosku sa môžu použiť len indukčné hrnce alebo aj dajaké iné? Sada riadu obsahujúca hrnce , kastról a rajnicu so sklenenými pokrievkami z kolekcie UNO. Možno použiť na všetky typy varných dosiek mimo indukcie. Pri varení na indukcii je nutné používať riad so špeciálnym feromagnetickým dnom.


Takéto dno vyrobené z hliníka a oceli, je použité u indukčných hrncov a . Prezri si u nás hrnce na indukcnu dosku a porovnaj ceny v 10.

V niektorom fore na nete . Sada tří plastových vík na hrnce Tefal Ingenio. Pro snadné a rychlé uskladnění. Vhodná na všetky typy varných dosiek.


Ihneď k odoslaniu, u vás už 3. Príslušenstvo pre varné dosky. Ak taký riad nemáte, problém je možné jednoducho vyriešiť špeciálnymi adaptérmi – redukciami na indukčnú dosku , ktoré vám tu ponúkame. Vyberte si zo širokej ponuky tlakových hrncov , kastrólov a súprav riadu z. Hrniec môžete používať na všetkých typoch varných dosiek vrátane indukčných.


Všetky Vaše hrnce budú vhodné pre indukčné variče! Tohto moderného pomocníka v domácnosti určite ocení každý majiteľ indukčnej dosky. Ako sa starať o sklokeramickú varnú dosku.


Znamená to, že nie je potrebné zahrievať sklokeramickú dosku pod varnou. Jednoducho hrniec presuniete nabok, a varný panel sám spozná, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky