pondelok 11. decembra 2017

Thermoska

Upozorniť ma pri dostupnosti. Praktický uzávěr, který . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie thermoska na jedlo. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Benešov, cena 150Kč, od novydomov.

Popis: Ahmadtea London thermoska na nápoje. GitHub is where people build software. S dvojitou vakuovanou nerezovou stěnou. Thermoska - Broková nábojnice.


Výrobné izolační tepelné vlastnosti. Plastové dno a víko s pumpičkou se zámkem. JedlonosičJedlonosič s dvoma komorami (nerezová vákuovo izolovaná komora s objemom 4ml a plastová komora o objeme 6ml), madlom, zámkom a. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

ZACK CONTAS thermoska na led. Termoska s víčkem na pití. Nikdo nepřihazuje, buďte první! Ušlechtilá ocel, objem 5l, rychlouzávěr, vnitřní plastový kalíšek, velké nalévací hrdlo, nerozbitná, velikost 33cm.


FOREVER FRIENDS THERMOSKA. Stav produktu: Nový produkt. Pozor: Posledné kusy na sklade! Sigg, objem 250ml, cena za ks, 13- kč. Vyrobena z vysoce odolného plastu s vnitřní skleněnou vložkou.


Nakupte snadno a rychle, bez registrace. Jsme tu pro domácnosti i firmy. Rubrika: Fotografie - Zátíšie Vydané: 05. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is . Tento článok môžete: Poslať .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky