pondelok 5. septembra 2016

Zrb36104xa

Obchod overený zákazníkmi. Priestor chladničky je vybavený unikátnou technológiou Super . Renovujete svou stávající kuchyň nebo vám jen dosloužila stará lednice? Energeticky úsporná chladnička s mrazničkou v dolní části, která se hodí do středně velkých rodin – její celkový objem činí 3litrů, . Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az . Döntsön energiatakarékosan!

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: šedá, Nerezová oceľ, Uchytenie dverí: Pravý. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Alacsonyabb villanyszámla? Hladilnik z zamrzovalnikom. Kombinovaná chladnička s mrazničkou v nerezovom prevedení s úpravou proti odtlačkom prstov a celkovým.


Konstrukce chladničky: kombinovaná. Provedení chladničky: s mrazícím .

Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Objem 3litrů, LED osvětlení a držák na lahve. Výrobek není momentálně.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Chladnička ZANUSSI, mraz. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Netto objem mrazničky: 1l, Netto objem chladničky: 2l, Veľmi tichý: len dB (A), Automatické odmrazovanie chladničky, Osvetlenie chladničky: LE . Volně stojící chladnička s mrazákem ve spodní části v nerezovém provedení provedení o celkovém objemu 3l.


Disponuje funkcí rychlého zmrazení s přesnou . Napsat komentář Zrušit odpověď na komentář. Free delivery and returns on eligible orders. Conheça a nossa gama de frigoríficos sem sair de casa em Worten. Price match promise and next day . Základní informace Vlastnosti Barva Šedá a nerezové dveře s ochranou proti otiskům Počet kompresorů Ovládání Mechanické . Tato nabídka od prodejce bazarliben byla archivována dne 19.


Enerģijas patēriņš gadā, kWh, 242. Iebūvēšanas izmēri AxPx mm, 0x0x0. Megosztás: Garancia: év - Gyári garancia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky