štvrtok 1. septembra 2016

Sanitarny silikon cena

Všetky informácie o produkte Tmel, silikón a lepidlo CERESIT CS sanitárny silikón 280g biely,. Sanitárny acetátový silikónový tmel určený na tesnenie špár vystavených zvýšenému pôsobeniu vlhkosti v priestoroch ako sú kúpeľne, toalety, kuchyne a pod. Soudal Izolačný tmel 2ml šedý.


Silikón sanitárny je vysoko kvalitný jednozložkový tmel, odolný plesniam a hubám, vytvrdzujúci . PATTEX Opravný tmel - silikón , odtieň - biely, obsah ml.

Cena v predajni: €. Pattex sanitárny silikónový tmel je vyrobený na neutrálnej báze bez . ST Line Sanitárny silikón. DEN BRAVEN PREMIUM sanitárny silikón 310ml, biely. Uvedené ceny zahŕňajú DPH a sú platné len pre predaj konečnému spotrebiteľovi pri platbe v . Kalkulačka Sledovať cenu.


Na škárovanie obkladov, sanitárnej keramiky (umývadiel, bidetov, pisoárov, WC mís), spŕch, kuchynských liniek, smaltovaných kúpeľňových vaní a pod. Vodoodolný sanitárny silikón chránený proti plesniam, vo farbách prispôsobených škárovacím hmotám .

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Ceresit CS – Sanitárny silikón. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Pattex Rýchloschnúci sanitárny silikón je vodeodolný acetoxy sanitárny silikón chránený proti plesni.


Sanitárny silikón MAPEI Mapesil 3ml AC 1čierna a ďalšie Sanitárne silikóny a tmely výhodne v Eshope HORNBACH. Tesniaci tmel na vyplnenie dilatačných škár medzi obkladmi a dlažbami v interiéri aj exteriéri. Neutrálny, sanitárny , kachliarsky silikón určený na tmelenie rôznych prvkov. DPH: 6Kč (EUR). OTTOSEAL S1sanitárny - acetátny silikón Silikóny.


Objednajte si tovar v cene 3€ a dopravu budete mať zadarmo. Ceny zobrazené zákazníkom po prihlásení . Otázka na predajcuSledovať cenu. Kliknite na obrázok pre zväčšenie.


Výrobok Jednozložkový acetátový silikónový tmel. Vytvrdzuje pri kontakte so vzdušnou vlhkosťou, vytvára trvale pevný, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky