štvrtok 15. septembra 2016

Silikonové formy

Formičky na čokoládu DELÍCIA CHOCO, čokomix. Silikónové formičky DELÍCIA DECO, pre dievčatá. SUKULENTY - silikónová formička Wilton. FPC silikónové formy There are products. Kvalitné silikónové formičky na koláčiky, muffiny alebo na šuhajdy.


Ponúkame ich v rôznych farbách a vo forme kvetu a srdca.

Sú odolné voči teplotám od -40°C . Ak však budete mať poruke silikónové formičky na marcipán, určite si s tým hravo poradíte. U nás na predaj vykrajovačky na lístky a kvety, silikonove formy a formičky, stencils, čokoláda, horká čokoláda, mliečna čokoláda, biela čokoláda, čokoládové . Specializovaný eshop na pomůcky pro cukráře: šablony, silikonové formy , textury , silikonové šablony, otiskovače listů, formy na čokoládu. Vyberte si u nás formu ze silikonu , kterou využijete na pečení nějaké dobroty.


Formy ze silikonu jsou lehké, snadno se s nimi manipuluje, a také se dobře . Praktické, moderní, odolné. V našom e-shope si vyberte tú pravú pre Vás.

Nabízíme široké množství produktů v této kategorii. Silikon je moderní materiál s vynikajícími vlastnostmi. Podívejte se i další cukrářské . Pro cukráře jsou v podstatě nezbytným moderním vybavením. Můžete s nimi vytvořit skutečně nepřeberné tvary nebo třeba písmenka. Stručný návod: Vezmite malé množstvo hmoty, špachtlou starostlivo.


Silikonová forma na krajku rozmer :2x cm. Test silikonových forem na pečení. Vás otestovali čoraz obľúbenejšie silikónové formy na pečenie.


Originální silikonové formičky a košíčky vynikající pro snadnou a rychlou přípravu atraktivních cukrářských dekorací, čokoládových bonbonů i sladkých nebo . Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení. Formu je možné použít také na čokoládu, isomalt, fondán nebo marcipán. Nadčasové silikonové formy pro snadné pečení bez tuků. Obrovský výběr, odesíláme obratem! Košíčky sú nepriľnavé a po pár minútach vychladnú.


Pro ještě snazší pečení jsou tu silikonové formy na cukroví, díky kterým upečete najednou několik druhů cukroví. Vhodné na marcipán, potahovací hmoty, isomalt a další materiály.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky