utorok 13. septembra 2016

Retro umyvadlo s nohou

V našej ponuke nájdete taktiež retro umývadlo , ktoré je možné postaviť na dve nohy. Ide o veľmi zaujímavý retro prvok, ktorý určite nenájdete medzi klasickými . ANTIK nohy k umyvadlu ( ks) KL270. Koupelnová umyvadla v retro stylu Pořídili jste si volně stojící retro vanu?


K umyvadlu 1lze použít podpěrné nohy rovné nebo zahnuté, či keramické ko.

Retro umyvadla značek Aqualine, Kerasan a Sapho. Napište vlastní dotaz nebo komentář. Udělejte si přehled o cenách, . Možnosti instalace: na zavěšení, . Nohy k umývadlu krátke, cena za pár.


Bílý odkládací stolek s nerezovou nohou Actona Sortello. Pro instalaci je nutné zároveň dokoupit ks keramických nohou.

Prodám nepoškozené umývadlo , jen trochu zaprášené. Keramické umyvadlo s přepadem a jedním otvorem pro baterii. Prezri si u nás sapho kerasan retro umyvadlo a porovnaj ceny v 10.


RETRO keramické umyvadlo 100x55cm. Za príplatok je možné dodať nohy v čiernej farbe. Zařazeno v kategorii: Kryty, sloupy a polosloupy pro umyvadla. Nohy Kerasan Retro z szafką zlatá.


Nástenné umývadlá vedia dokonale sekundovať umývadlám umiestneným na skrinke či v nábytku, ale aj tým v štýle retro , stojacim na umývadlovej nohe. Umyvadlo porcelánové s nohou , vintage styl,nepoužívané,zbylo ze stavby. Příslušenství a ND pro umyvadla. Zachovala keramická noha pod umývadlo. PREDAM STLP POD Umyvadlo - KERAMICKA noha VO FARBE BAHAMA.


Krásná série pro retro styl Vaší koupelny. Za příplatek lze dodat umyvadlo bez otvoru . Podstavce a podpěrné nohy - RETRO. Filtrovatzrušit všechny filtry.

Vysoká skrinka do kúpeľne Mea C1DSM 2D1S nohy dub. Volně stojící vany Polysan v retro stylu jsou určeny pro všechny, kteří se rádi vrací do minulosti. Pohodlné tvary van - to je koupel prověřená generacemi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky