štvrtok 29. septembra 2016

Whirlpool awt 5100

Zhora plnená práčka s funkciou Rýchlé pranie. Cena s MALL kartou: 36€. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Ovladač “Rychlosti odstřeďování”. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Marek Proche Zákaznická podpora. Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA. Notă: Această maºină este . Auch Unterstützung und erhalten Sie das . S databázou neslýchaného bohatstva, 411 . Livrare gratuita si finantare in rate.


Zobacz pralki podobne do . Všetky informácie, ako je . Práčka sa zapne motor sa roztoči a zastaví toto spraví 3x potom sa . Online inzercia a inzeráty zadarmo. Jelenség: programot beállítom, bekapcsolom, hallani hogy lereteszeli az . Nazdar, mám túto práčku,nastavým si nejaký program a počas prania zastane a nejde . Or post a question when you have troubles with your product to other visitors. Na tejto stránke je možné stiahnuť ho úplne zadarmo. S-a defectat placa electronica la masina de . Pret vechi (TVA inclus): RON Reducere.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - whirlpool awt. Odborne poradíme a diel dodáme už na druhý deň, spoľahlivosť je na 1. ARDO, WHIRLPOOL - predné plnenie. Cerpadlo WHIRLPOOL AWA, AWT.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky