pondelok 19. septembra 2016

Ľanové plátno

Kvalitná ľanová metráž, 1 ľan, prírodný materiál. Plátno je príjemné na dotyk a vďaka elasticite je pohodlné na . Biela, ľanová , dierkavá látka (mriežkový vzor). Látka sa môže použiť na vyšívanie.

Produkt nie je skladom, sledujte jeho dostupnosť. Vložte prosím Vašu e- mailovú adresu a mi Vás budeme informovať po naskladnení tohto produktu. Poznámka: plátno posielame v celku (nerozrezané), čiže, ak si objednáte napr.


V katalógu nemáme podrobnejšie informácie Ľanové plátno režné. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Products tagged “ ľanové plátno ”.

Prednastavené zoradenie, Zoradiť podľa. Pravý vidiecky ľanový obrus. Ponúkame ľanové plátna rôznych druhov a farieb. Výhodné ceny, rýchle dodanie. Surové ľanové plátno - metráž.


Pri objednávke prosím uveďte požadovanú dĺžku. Nešepsované ľanové plátno s hrúbkou rámu cm. Neviete kto by predal lacno ľanové plátno ? Sú pevné, pretože vlákno starne veľmi pomaly.


Dobre sa udržiava, ale ako prírodné vlákno má silnejší sklon . Preklad „šatové ľanové plátno “ zo slovenčiny do angličtiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Pre zvolený úsek nie je k dispozícii žiadne video. Oblekové látka sa tká z veľmi silných priadzí, ale kapesníkové plátno nie.


Vôňa YANKEE CANDLE - WOODWICK - LINEN alebo Ľanové plátno Príjemná vôňa čistej bielizne sušiacej sa v mäkkom letnom vánku.

Bezplatná inzercia, lanove platno predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Vhodné na obrusy, dečky, závesy, vankúše, vrecúška na bylinky, sukne, šaty a iné. Preložiť slovo „byť bledý ako ľanové plátno “ zo slovenčiny do nemčiny. TASR) - Ako sa malé ľanové semiačko tradičným spracovaním nástrojmi ako trlica, kolovrátok a krosná prenesie . Z mojej ponuky si môžete vybrať širokú škálu plátna - 1 ľanové , bavlnené alebo ich kombináciu.


Maliarske plátna ľanové - na výrobu blindrámov je použité borovicové drevo a dvakrát šepsované ľanové plátno 4gsm a sú pripravené na maľovanie. Je vhodná na dekoratívne a technické využitie ako poťahovanie, maľovanie ( plátno ),.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky