piatok 23. septembra 2016

Odšťavovač catler 4010

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Catler iba niekoľko málo sekúnd. Je vyrobený z antikorovej ocele s dôrazom kladeným na odolnosť.


Detailní popis a více informací.

Díky širokému plnícímu otvoru je možné vkládat celá jablka či oloupané pomeranče bez předchozího krájení. Vyhrajte kurz vaření s mistrem! Odšťavovač so 1 garanciou vrátenia peňazí!


Pre ľahkú a rýchlu prípravu čerstvých . Tato kategorie je obecně považována za více výkonnou a schopnou zpracovávat větší množství . Odpadá pracné krájení velkých kusů. Disponuje elektronickým ovládaním rýchlosti a .

Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Ve výbavě naleznete 2l. ODŠŤAVOVAČ Elektronické ovládanie rýchlosti Vám umožní nastaviť optimálnu rýchlosť pre daný druh ovocia či zeleniny a získať tak viacej čerstvej . NOVÝ, v původním igelitu. Cena za kus, 7€, 9€. Díky velkému, mm širokému plnicímu otvoru je možné vkládat celá jablka nebo . Maximálna výťažnosť šťavy. Pomalý odšťavňovač ve vzpřímené poloze.


Popis: prodám tento odśtavńovač,zakoupen otci . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Chytrý a stylový design z broušené nerezové oceli byl navržen s důrazem kladeným na . Pro samotnou produkci džusů má připravenu. V zahraničí prístroj nájdete pod označením Design Multi Juicer Digital ,alebo Breville Ikon . Dobrý den, kde si mohu objednat náhradní kryt k tomuto odšťavovači?


Kvalitné odšťavovanie za . Velký LCD displej zobrazuje právě nastavenou rychlost.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky