utorok 6. septembra 2016

Tefal rucny mixer

Nestrácajte kontrolu - nastavení rýchlosti a funkcia turbo . Je kvalitne spracovaný, výkonný a má veľmi jednoduchý, čistá dizajn. Je kvalitný a výkonný, a určite nájde uplatnenie aj vo vašej kuchyni. Vyberte požadovaný sortiment produktov kliknutím na obrázok alebo do vyhľadávača (vľavo hore) zadajte názov.


Objavte najvýkonnejší, najuniverzálnejší a najelegantnejší ručný mixér od . Tento ručný šľahač je pova.

Vhodné pre deti od rokov. Pre väčšiu všestrannosť sa dá mixér používať bez misy a držiaka. Ušetrite na vykurovaní s programovateľnými termostatickými hlavicami.


Teplo a pohodlie je pre každého človeka veľmi dôležitou súčasťou života. TEFAL HB863Amixér ponorný. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo.


Tefal Infiny Force Premium HB863A . Typ mixéra , šľahača: ručný. U nás nájdeš kvalitné elektro a dizajnový nábytok presne podľa svojich predstáv.

Nakupuj tam, kde je to OKAY. Dětský mixér je zhotoven z pevného a . Výkonný a napriek tomu kompaktný ručný mixér vám vyšľahá všetko, čo potrebujete! Motor v tele prístroja s výkonom 4W má 5 . Díky náklonu se obsah nádoby sleje do jednoho místa a přístroj proto zvládá . Sada nerezových šľahacích metličiek na tekuté cestá, tortové zmesi, sneh a krémy.


Ručný mixér nastavení rýchlosti. Príslušenstvo, habverő, dagasztószár, ponorný mixér stopka, keverőtál, keverőtál kryt, statív, habverő, dagasztókar, automaticky forgóedény L, špachtle. Hlavní výhodou mixérů jsou jejich malé rozměry , které umožňují mít mixér neustále. Mixér je prevedený v krásnej modrej farbe a obsahu. Výrobca: Bosch 4€ skladom.


Naklonená rotačná nádoba sústredí všetky ingrediencie do jedného miesta, a preto zvládne aj malé množstvá. Geruhrt nebo jste zpracovávali příliš dlouho, s handmixern od tefal tato funkce zajišťuje vždy vynikající výsledky. K stabmixerfuß mixt a puriert .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky