streda 21. septembra 2016

Sencor shm 5330

Hľadáte vhodný bezproblémový šľahač a miesič, ktorý sa ľahko uskladní a . Dnes už len málokto šľahá ručne. Bábovka alebo tortu už nebude problém. Chystáte sa upiecť bábovku?


Už nemusíte zháňať vhodnú misu a miešať cesto ručne!

Již nemusíte shánět vhodnou mísu a míchat těsto ručně! Vytvorte si lahodné domáce zmrzliny, smotany, masla, alebo si pripravte základové cesto pre múčnik. Z funkcí je k dispozici pulzní stupeň. Otočná mísa i hnětací hák je součástí standardního příslušenství.


Vybavený je ako misou, tak hnetacími hákmi. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Ručný šľahač, príkon 3W, rýchlostných stupňov, pulzný stupeň Turbo,,otočná misa, výklopné rameno, sada šľahacích metiel, . Sencor s otočnou mísou o objemu 3l, příkon 3W, stupňů rychlosti, pulzní stupeň pro mx.

Ručný šľahač s otočnou misou rýchlostných stupňov Pulzný stupeň Turbo pre maximálny výkon otočná misa výklopné rameno Sada š. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Naše nabídka Co vše u nás můžete koupit? Stránka o mě Pročtěte si . Dostupnosť : Skladom v eshope.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Předpokládané dodání: Pozítří 28. Ruční šlehač s otočnou mísou.


Pokud jste nalezli akční cenu u konkurenčního obchodu a výrobek máme skladem . Are you looking for a trouble-free whisk and kneader that is easy to store and . Pulzní stupeň Turbo pro maximální výkon. Tyčový nástavec na mixování. Balení obsahuje sadu šlehacích a hnětacích metel.


Mixéry tyčové a ruční od výrobce Sencor - Nabízíme bohatou nabídku mixérů tyčových a ručních. Nakupujte už dnes na Electro.

Deeg kneden en kloppen is in mum van tijd . Moderní šlehač s otočnou mísou usnadní vaši práci v kuchyni. K dispozici budete mít sadu šlehacích a hnětacích metel.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky