streda 21. septembra 2016

Servitky netkana textilia

V ponuke rôzne rozmery a vzory, či farby servítkov. Bledofialové svadobné servítky z netkanej textílie sú vo veľkosti: rozložené 40x40cm. Luxusné servítky z netkanej textílie. Táto stránka využíva cookies na vylepšovanie a prispôsobovanie obsahu vašim potrebám, používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov . Hľadáte kvalitné obrúsky z netkanej textílie ?

Alebo štandardné papierové servítky s vysokou kvalitou a pestrým výberom farieb či vzorov? Krémové svadobné servítky z netkanej textílie sú vo veľkosti: rozložené 40x40cm. Popis produktu servítky balenie 50ks, netkaná textília. Máme skladom kvalitné servítky , rôzne farby a za výbornú cenu.


Servítky z netkanej textílie 40x40cm, balenie 50ks. Bordovo biele vzor čipky. Veľkosť 40x40cm balenie 50ks.

Výsledkom je servítka s vlastnosťou látkového. Jednofarebné servítky z netkanej textílie , - €: Zn. Airlaid MANK šerpa na stôl. PACK SERVICE,rozmer 40x40.


Zobrazenie až zo (stránok). Dostávajte novinky na Váš e-mail. Podľa nášho videa Vás naučíme niekoľko spôsobov skladania servítok. Materiál: Netkaná textília.


Použitie: Jednorázové Formát: 40×40cm. Obrusy z netkanej textílie. Obrúsky vhodné na večerné stolovanie. Ukážkové stolovanie potrebuje servítky pre prípadné nehody s jedlom.


Naše netkané textílie sú vyrobené z pevného a odolného netkaného papiera. Tieto textílie sú vysoko absorpčné a sú schválené na priamy styk s potravinami. Servítka z netkanej textílie bielo-strieborná empty.

Tork Premium Napkins Textile Feel Sand. Vysoká nasiakavosť, exkluzívny vzhľad. Predaj a distribúcia gastro doplnky, domáce potreby hygienické potreby a ďalší sortiment. Krásna brošňa vhodná na dekoráciu kytíc,. Biela symbolizuje čistotu a eleganciu.


Tieto luxusné servítky z netkanej textílie sa hodia ku každému stolovaniu. Rozmer jednej servítky je .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky