pondelok 26. septembra 2016

Sady tanierov

Tanierová sada sa skladá zo . Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov. Atrakívna je tiež ponuka sád keramických tanierov s hravými dekormi a samozrejme myslíme aj na najmenších, detské jedálenské sady ponúkame s veselými . Naše 18dielne alebo 30dielne sady sú vyrobené z tradičných materiálov . Vyberte si z ponuky tanierov a tanierových sád.

Veselá súprava tanierov s kvetmi slnečníc vám pripomenie radostný augustový deň plný letných dobrôt. Jednoduchá údržba a čistenie. Je určená až pre osôb a zvládne trojchodové menu . Dezertná súprava Fresh Day je vyrobená z bieleho, fluoro - kremičitého skla.


Sklo je podrobené tepelnej úprave, aby zvyšiť jeho kvalitu a odolnosť voči otrasom . Príslušenstvo do kuchýň a jedální. Ria hrnce, servisy, príbory. Hojdačky, stoly, stoličky.

EUR Porcelánová sada tanierov POPPY dielov, BANQUET. Porcelánové jedálenské súpravy sú nevyhnutnou súčasťou vybavenia domácnosti. Sada tanierov BAROCCO, ks.


Stolovací ria súpravy riadu a jedálenské servisy, ako sú misy, hlboké, plytké a dezertné taniere z IKEA urobia zo stolovania u vás v jedálni či kuchyni dojem. Od elegantného porcelánového servisu na zvláštne príležitosti po taniere na každodenné použitie. A tak sa na výrobu tanierov používa klasická keramika aj luxusnejší porcelán, ale nie je nezvyklé. Nemusíte kupovať dve sady tanierov. V našom sortimente nájdete: Bergner set tanierov . Sú určené k elegantnému servírovaniu jedla.


Spoločnou vlastnosťou všekých kuchynských . Hluboký talíř 25cm EBRO z tvrzeného skla, bílá barva. Keramická sada tanierov pre každodenné použitie. Talíř lze používat do mikrovlné trouby i do myčky na nádobí.


Kolekci EBRO lze doplnit o šálky, misky a. Porcelánová sada tanierov s jednoduchým farebným dekorom osvieži Váš stôl. Klasický guľatý a odvážnejší hranatý tvar poskytne dostatok priestoru na vkusné .

Jedálenská sada pre osoby z radu Bamboo od značky Vango.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky