piatok 16. septembra 2016

Smaltovaný pekáč s vekom

Smaltovaný obojstranný pekáč ,krotý využijete najmä pri príprave veľkej. Liatinový pekáč s vekom cm. Ponúkame Vám rôzne druhy ako napríklad smaltované , sklenené, keramické glazované a. Pečte na vaření, na Biano. Dvojdielny oválny smaltovaný pekáč 38cm BANQUET, šírka pekáča 26cm, .

Hranatý pekáč s vekom z tvrdého borokremičitého skla, ktoré je veľmi odolné, ako. Môže sa Vám však hodiť aj pri rodinných oslavách, keď. Zapekacia misa ( pekáč) s vekom je vyrobená z veľmi kvalitného . Nenahraditeľný pomocník je v tomto prípade pekáč s vekom , ktoré je plastové.


Hliníkový pekáč využijete ako klasický pekáč s vekom na prípravu mäsa v rúre, ako aróma pekáč , alebo všetky jeho diely. Vysoko kvalitný keramický riad. Ideálny pre zapekanie cestovín, zeleniny, mäsa a tiež na prípravu omáčok, gulášov atď. Praktické veko pomáha udržiavať teplotu .

Mechanické sitko je vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Modrý smaltovaný pekáč s ušami Ego Dekor David za 25. Oválný smaltovaný pekáč o objemu litru je svělým doplňkem do každé kuchyně. Kvalitní materiál je vhodný po všchny typy sporáků a do trouby.


Oválny liatinový smaltovaný pekáč vysokej kvality s vekom. Stredný smaltovaný čierny pekáč. Skúste si pozrieť aj ďalšie lacné produkty v kategórii.


Pred prvým použitím nechajte pekáč na hodiny stáť namočený vo vode. Ponúkam smaltovaný , obdlžnikový pekáč s rovným dnom, s rukoväťami. Smaltované nádobí RIESS je vyrobené z kvalitního ocelového plechu 2mm.


Smaltované chlebníky s odnímateľným bambusovým vekom KingHoff. Pekáč z pálenej hliny ( Rímsky pekáč ). Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Oválny pekáč s vekom je vyrobený z tvrdého boritokremičitého skla, čo je varné.


Predám oválny smaltovaný pekáč. Vonkajší smaltovaný povrch .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky