pondelok 5. septembra 2016

Lg gc p217lcaj

LG Lineárny kompresor a LG Total No Frost zaisťuje úspornú prevádzku. Typ madla: s krištáľmi Swarovski Digitálny displej: modrý LCD Nádrž na vodu Zásobník na ľad Domáci bar Filtrácia: externá Ovládanie teploty: elektronické . Všetky informácie o produkte Chladnička LG GC P217LVAJ , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie LG GC P217LVAJ. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


NO FROST madla vykládaná křišťály Swarovski rozšířené proudění vzduchu en.

Litujeme, ale tento produkt již nenabízíme. Produkt již není v prodeji. Americká lednice , výrobce: LG.


Chlubí se obrovským vnitřním objemem 5litrů, . Chváli sa obrovským vnútorným objemom 5litrov . Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok. Energetická třída: A Automatické odmrazování: chladničky a mrazničky (nofrost) Displej: digitální Antibakteriální . GC - P217LCAJ GC - P217LCAJ LG.

GC P217LCAJ chladnička SIDE BY SIDE LG - sbs-americké chladničky chladničky a mrazničky. Sloveniji, ki potrošnikom omogoča preudarne nakupe. A Záruka: měsíců Objem mrazáku: 1l Objem chladničky: 3l Počet polic: Počet přihrádek . Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Určeno pro všechny lednice LG s vnějším filtrem.


Pro model: GR- L207TLQA, GR-L207QLQA, GR-L207QVQA, GR-P207QLQA, GR-P207QTQA, . Letní SLEVA do konce týdne! Tento produkt byl z naší nabídky již vyřazen a není možné ho objednat. Pro výběr produktu z naší aktuální nabídky si vyberte kategorii v levém menu. Zákonná povinnost každého prodejce, je přiložit k Kombinace chladničky . Side-by-side freezer side door bottom hinge slide tube.


Original spare part for many LG GC -L22 GC-B23 GC-J23 GC-L23 GC-X23 . Lodówka LG GR- P217LCAJ w RTV EURO AGD. Výrobca LG, Farba biele, Hlučnosť dB, Zamenitelné otváranie dvierok ne, Klimatická trieda N, Spôsob umiestnenia voľne stojace, Typ. Filtr určen pro vybrané typy chladniček LG s externím filtrováním vody.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky