štvrtok 29. októbra 2015

Vinety na svadobne vino

Etikety na svadobné víno (vignety, vinety ). Nálepky na víno sú tlačené na kvalitný samolepiaci papier alebo samolepiacu fóliu s jednoduchou . Prinášame kompletný servis pre vaše svadobné vína. Od ochutnávky, cez výber etikety a oznámení až po dodanie hotových produktov na . Vhodné aj ako etikety na svadobné víno.

Dizajn zhotovíme podľa vašich požiadaviek alebo v štýle svadobného . V našej ponuke fľaškových vín nájdete vína vo fľašiach l, ako aj akostné a prívlastkové vínka vo. Naše etikety (vignety, vinety) na svadobné víno sú:. Ahojte, hľadám texty na vinety , nechcem len klasiku- meno a dátum. Víno Maravilla Slnkom zaliate víno.


U nás si môžete vyskladať Vaše svadobné vínko, podľa Vašich predstáv od vzhľadu až po obsah fľaše. Výroba svadobných tlačovín akými sú svadobné oznámenia a etikety na fľaše.

Elegantné prevedenie svadobného vína s vlastnou alebo pred pripravenou svadobnou etiketou, alebo bez etikety. Svadobné víno je vysokej kvality z. Pripravujete svadbu alebo rodinnú oslavu a radi by ste vyzdobili fľaše Vašimi vlastými etiketami ? Na našej stránke si etikety jednoducho vyrobíte. V pamäti MojaEtiketa – samolepiace etikety rôznych tvarov na fľaše pálenky, vína , medu a medoviny.


Samolepiace etikety, vinety , vignety na svadobné víno , alkohol, etikety na mieru v roznych . Prvú etiketu sme vytvorili pre Hanku a Maťa, ktorým sme už pred tým robili svadobné oznámenia a pozvánky. Na svadbe budú okrem iného . Spravím Vám etikety na víno , na fľaše vo foto-kvalite. Ja spravím svadobné srdiečka s iniciálami novomanželov €Vveronika. Darčekové víno na svadobné hostiny, oslavy pre mladomanželov.


Vína nemusia byť iba nudným a nič nehovoriacim darčekom! Grafika a tlač etikiet na fľaše vhodné na použitie pre svadobné vína , domáci alkohol a podobne. Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu svadobných alebo nových áut.


Najnižší možný počet etikiet je kusov.

Vyrábajú sa na samolepiacu fóliu ,ktorá je obmedzená . Prosím obraťte sa na nás radi Vám ich pripravíme. Vyberiete si víno z našej produkcie,. V dnešnej dobe budúci mladomanželia majú možnosť si vytvoriť a objednať . SVADOBNÉ ETIKETY NA FĽAŠE 25l . Originálne svadobné oznámenia a ostatné doplnky pre Vašu svadbu priamo od renomovaného výrobcu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky