streda 7. októbra 2015

Indukčný varič hyundai

Všetky informácie o produkte Varič Hyundai IND 23 porovnanie cien z internetových. Riešením je nový indukčný varič IND 2od spoločnosti Hyundai. Tento prenosný varič s dvoma varnými zónami je ideálnym modelom pre . Poznajte rýchlosť a ďalšie prednosti varenia pomocou indukcie s voľne stojacim dvoj-zónovým indukčným varičom. LED displej a svetelné kontrolky funkcií, automatické vypnutie pri.


Indukčný varič Hyundai HYUIND133. Varenie pomocou indukcie predstavuje najrýchlejší, najúspornejší a najbezpečnejší spôsob prípravy pokrmov. Požadovaného výkonu je dosiahnuté takmer . Mnohí si spájajú indukčné variče s úspornosťou.


Ich najväčšou prednosťou je však jednoduché čistenie. Je možné ju jednoducho umiestniť na linku. Pridaj vlastné hodnotenie (0).


Vařič nepřenášejte, nachází-li se na něm hrnec nebo pánev. Výrobce: Hyundai Corporation, Seoul, Korea. Bílý, smaltovaný elektrický vařič Hyundai EP 1W ideální na chalupu, chatu, nebo. INDUKČNÍ VAŘIČ JEDNOPLOTÝNKOVÝ.


Máte vybrané filtry: indukční. Umožňuje nastavenie výkonu v 10 . Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Varné desky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Rozhodnúť sa pre indukčný varič bude správnou voľbou. Keramické platne sú chladné na dotyk - ľahké na obsluhu a vysoko bezpečné. VARIČ EP 110W Popis produktu: Biely, smaltovaný elektrický varič Hyundai EP 110.


View and Download Hyundai IND 2instruction manual online. Double induction hot plate. W, časovač až 1minút Moderná varná doska HYUNDAI IND1sa. Predám Hyundai - inzercia, bazár bazZi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky