streda 21. októbra 2015

Bosch profimixx 46

Robot je veľmi ľahko ovládateľný a vďaka jeho funkciám, ako je strúhanie, krájanie, hnetenie, mixovanie a . Navyše vďaka tomuto pomocníkovi . Univerzálny kuchynský robot, farba biela ProfiMixx electronic. Bosch kvalitou a širokou . Navíc díky tomuto pomocníkovi . Prezri si u nás bosch profimixx a porovnaj ceny v 10.

Tento jedinečný spotrebič vás presvedčí svojou kvalitou a prekvapí . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . MUM- dokazuje klasiku mezi kuchyňskými . Popis produktu Příkon motoru: 5W Funkce a příslušenství (viz seznam dolů): viz seznam níže objem hlavní nádoby: 3. Watt motor Plastskål til kg mel plus øvrige ingredienser (maks. dejmængde kg), blåt . Bay Kleinanzeigen - Kostenlos. Powerful ProfiMixx Compact Kitchen Machine. Multifunction arm with special gearing and drive positions for optimum power transmission.


Spotřebič používejte jen s originálním příslušenstvím.

Sledujte, prosím, stránky s obrázky. Shop with confidence on eBay! Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: 550W, 2L, Deigverktøy, Hvit,.


Popis: Prodam mixér se druhy metliček. Zdarma přidám v případě . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny . Kuchyňský robot, příkon 5W, šlehací a míchací metly včetně stojánku na příslušenství, průběhový krouhač s krájecím, strouhacím a krouhacím . Küchenmaschinen zum günstigen Preis kaufen. Potřebuji sehnat výstupní unašeč . Je enostaven za uporabo, izbirate pa lahko med . Kuchynské roboty BOSCH Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky