streda 7. októbra 2015

Rozmer etikety na vino

Vhodné aj ako etikety na svadobné víno. Samolepky na víno majú tvar obdĺžnika, . Nevíte se rozhodnout jaký rozměr etikety na lahve potřebujete? Pomůže vám praktická vizualizace etiket a různých druhů lahví. Vašimi vlastými etiketami ? Etikety se dají objednat přes .

Na našej stránke si etikety jednoducho vyrobíte. Rozmer : 105xcena: € . Další barevné varianty: ANO. Materiál: lesklá papierová samolepka.


Cena je uvedená za hárok . Dizajn zhotovíme podľa vašich požiadaviek alebo v štýle svadobného . Svadobné etikety na malé fľaštičky - rozmer x cm. Papír: samolepka bílá, ořez .

Tisk - etikety na víno a flaše. Výroba samolepících etiket nejen na svatební víno. Lze též vyrobit etikety jiné velikosti. Objednání nestandardních rozměrů je možné pouze e-mailem. Vzor má rozmer 8x10cm a je určený na štandardné vínové flaše.


Prinášame kompletný servis pre vaše svadobné vína. Originálne etikety na firemné prezenty, na svadby, jubileá, oslavy a ďalšie príležitosti, podľa Vašich. Zhotovenie do pracovných dní.


Stačí nám poskytnúť rozmer a my Vám zistíme či je etiketa na tento rozmer vhodná. Tato etiketa na víno je navržena pro typ láhve bordo. Nakonec ji ořízneme na konečný rozměr a může se expedovat nebo lepit.


Nakoniec ju orežeme na konečný rozmer a môže sa expedovať alebo lepiť. Tento rozmer je mimoriadne vhodný k použitiu ako etikety na víno , na fľaše,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky