utorok 20. októbra 2015

Electrolux ewt1366hdw

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Disponuje kapacitou bubna kg, ale zachováva si kompaktné rozmery, vďaka ktorým ju ľahko . Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Práčky. Dvierka bubna sa hladko otvárajú .

LCD displej, dB, invertorový motor, parní programy, Time Manager, odložený start, unikátní dávkovač pracího. Odteď výrazně ušetříte na nákladech za energie. Profesionálny parný systém kompaktnej práčky SteamCare Eco osvieži a zbaví vašu bielizeň záhybov, čím ju zanechá hladkú a čerstvo voňajúcu.


Hodnota pro nejoblíbenějších praček z testu. Vynikajúcou vlastnosťou je automatické nastavenie bubna do hornej pozície pre otvorenie na konci . Dvířka bubnu se hladce otevírají a. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.

Dizajn skrine: voľne stojace, Systém vkladania: Vrchné plnenie, Farba: biela. Kapacita bubna: kg, Maximálne otáčky odstreďovania: . Děkujeme, že jste si zakoupili spotřebič značky Electrolux. Vybrali jste si produkt, se kterým jsou spjaty desítky let profesionálních zkušeností a inovací. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Keďže je už moja mama staršia, pokazila sa jej práčka, potrebovala novú. S bratom sme sa však zhodli, že jej vyberieme zvrchu plnenú práčku, keďže má . Prací programy: bavlna, bavlna - ekonomický, . Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából.


Zobacz inne Pralki, najtańsze i najlepsze oferty. Price match promise and next day . ELECTROLUX gludeklis - ceļojuma . Części zamienne i oryginalne. Wspieramy domowe naprawy.


Nie czekaj, zawsze możesz.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky