utorok 13. októbra 2015

Fiskars x3

Nielen sekerami sa dá sekať, hlavne ak sa jedná o kríky, konáre, mladé stromčeky a pod. Vtedy je najlepšie použiť mačetu, ktorá má . FISKARS Mačeta WoodXpert X3. Nový, krátky model mačety WoodXpert má ešte výraznejšie zakrivenie čepele. Táto krátka, ale neuveriteľne účinná mačeta sa .

Unikátní tvar čepele s optimální tloušťkou zajišťuje výbornou . Unikátny tvar čepele s optimálnou hrúbkou zaisťuje výbornú . Hákovité zakrivenie čepele pri rozmachu, keď je mačeta v zábere zaisťuje, že tretina tiel rastlín . Kvalitní univerzální mačeta o délce 5mm, vhodná pro vysekávání stromků a tenčích větví. Hmotnost mačety je 4g. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Dlouhá životnost, s precizním zábrusem, optimálně ostří.

Ergonomická rukojeť z tvrzeného . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Na vysekávání stromků a tenčích větví. The anti-stick coating allows quickly and easily removing of branches or barks from . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Nach nur kurzem Einsatz im . Mačeta na vysekávanie stromčekov a tenších konárov. Pohodlnú práci zabezpečuje unikátne ostrie s optimálnou hrúbkou.


Cash on delivery or buy in installments, delivery to home or pick up from . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Het gebruiksvriendelijke en ergonomische gereedschap is ontworpen om tuinieren . Mačeta Xje určena k vysekávání stromků a menších větví. Dodáváno s plastovým pouzdrem.


Komfort při práci vám zaručí lehké držadlo z pevného kompozitu FiberComp, které má . Livraison rapide et économies garanties. Fiskars xsur Cdiscount !

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky