piatok 23. októbra 2015

Sušička ovocia concept so 1025

Jej prednosťou je veľká kapacita. Na sušenie je k dispozícii až . Vychutnáte si tak obrovské množstvo sušeného ovocia , zeleniny a. Umožňuje sušenie ovocia , zeleniny, húb, kvetov, mäsa, apod. V galérii je celkom fotografií. Cena za kus, 4€, 59 . Abyste byli v suchu, až vás dožene mlsná.


Sušička ovocia XXL predstavuje zdravý spôsob uchovania potravín. Spoločnosť THS Kežmarok Vám ponúka v nákupnej zóne prva. Její předností je velká kapacita. So sušičkou ovocia a byliniek som veľmi spokojná. Bylinky sú nasušené, každý týždeň robím krížalky.


Sitá na bylinky u mňa obdivovali susedky na chalupe, . Potom je táto sušička ovocia práve pre Vás. Vedeli ste, že v sušičke ovocia vysušíte nielen ovocie, ale aj huby, bylinky či dokonca mäso? Príkon 2W, nastavenie teploty: stupňov regulácia, priemer sít: 32cm, . Rozbaľovanie sušičky ovocia od českého. Našli sme Zelené sušičky potravín vo viacerých internetových obchodoch za cenu už od 59€. Děkujeme Vám, že jste si zakoupili výrobek značky Concept a přejeme Vám, abyste byli s naším výrobkem spokojeni po celou . Prinášame tiež rady a tipy, ako vybrať sušičku ovocia.


Sušící síto je vhodné k použití v následujících . Sušička je vybavena pěti platy na sušení, na kterých lze usušit v podstatě cokoli. Ak hľadáte sušičky ovocia Concept, na Tovar.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky