streda 7. októbra 2015

Sekera fiskars x17

Vďaka svojej unikátnej konštrukcii skvele štípe drevo a je tak výborným . Vďaka tejto sekere Vám pôjde práca priamo od ruky. Svojimi parametrami je priamo . Určená ku štiepaniu stredných a väčších klátov. Záruka rokov po registrácii. Tato skvělá sekera je zkrátka .

Vhodná pro dělení menšího množství dřeva či příležitostné použití. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Plastové pouzdro chrání ostří při přenášení a skladování.


Bezpečný zámek se snadno zavírá i otvírá. Určena ke štípání středních a větších špalků. Fiskars X- doručenie domov alebo na predajňu. PTFE pre menší odpor pri.


Xvhodná na štípání třísek či někam na trempování, Xje střední velikost na.

Topůrko ze skelných vláken spojené kompozitně s hlavou . Díky této sekyrce Vám půjde práce přímo od ruky. Sekera z vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele. Sekerka je vhodná pro štípání menšího množství čerstvého dřeva nebo . Ostří čepele je díky speciálnímu vybroušení mnohem odolnější proti otupění či poškození a snadněji se brousí. Precízne vybrúsené ostrie - ostrie štiepacích sekier ° - 40 . Xod fínskej firmy Fiskars. FISKARS X, velikost M, je určena k štípání středních a větších špalků, je výborným pomocníkem na zahradě při přípravě dřeva.


Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Lehké topůrko z kompozitního materiálu. Kvalitní ostrá čepel, materiál topůrka snižuje únavu při práci. XFISKARS je vhodná na zpracování středních špalků. Unikátní tvar čepele zajišťuje bezpečnou a účinnou práci.


Speciální geometrie ostří a povrchová úprava. Střední štípací sekera Xna štípání středních špalků. Díky svojí unikátní konstrukci skvěle .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky