štvrtok 22. októbra 2015

Komoda starožitná

Nechajte do vášho domu vstúpiť históriu v podobe starožitnej komody rôznych historických slohov. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Inzeráty starozitna komoda. Bezplatná inzercia, starozitna komoda predaj a inzercia.


Predám krásnu zrekonštruovanú starožitnú komodu hnedej farby.

Nádherný doplnok do interiéru, či na chalupu. Rozmery: výška 80cm, šírka 60cm, dĺžka 127cm . Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Nechte do vašeho domu vstoupit historii v podobě starožitné komody různých historických slohů.


Krásna stará toaletná komoda s mramorom a zrkadlom, x 5 v . Prodám velkou starožitnou komodu s nádherným zdobením, se skleněnými dvířky a čtyřmi šuplíky. Prodej stylového, starožitného a exotického nábytku, selská malovaná komoda , manžetnik. Starožitný nábytek výkup Praha, e-shop,.

Tvrdá akácia a akáciová dyha. Plne vysúvateľné zásuvky s funkciou tichého zatvárania. STAROŽITNÁ KOMODA či PRÁDELNÍK. V katalogu nemáme podrobnější informace o starožitná komoda. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Predám luxusnú starožitnú obývačkovú zostavu z 19. Set obsahuje komodu (135x117)=700eur,presklenú skrinku(190x105)=900eur,velkú presklenenú . Krásná ,nová retro komoda dovoz Německo. Postaráme se o bezpečné a . Stylová komoda s mramorovou horní deskou v barvě ořech Její zakřivený tvar a kovové úchyty jsou elegantním doplňkem. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Korpusy ičela v barvě dub sonoma jsou vyrobeny z LDT desky zakončené hranou ABS. Komoda Damis 2D2S z kolekce Damis. Masivní akát a akátová dýha. Plně vysouvatelné zásuvky s tichým zavíráním. Zjistit dostupnost na prodejně.


Kampaň platí do (včetně): 05.

Zaujme Vás na první pohle prohlédněte si fotografie a další nabídku starožitností. Starozitna komoda s mramorovou cernobilou deskou, videnske baroko, 19.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky