štvrtok 8. októbra 2015

Polica na kvety

Regál je vhodný pre kvety a iné dekorácie. Je ideálny k používaniu v záhrade, na terase, v zimných . Malá záhrada vo veľkom štýle Na tejto polici na kvety vynikne nádhera kvetov na štyroch úrovniach. Zmestí sa aj na malé plochy, a preto sa hodí nielen do . Sada drevených nástenných políc na kvetináče VERSA.

Sivá polica na kvety La Forma Luka. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Regály a police nákup a rezervácia v OBI. Stojan na kvety - sada ks IMPERIA.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Shabby je ako stvorený pre vidiecky a tradične ladené interiéry. Jednotlivé kúsky sú vyrobené z kvalitných materiálov, s jemnou patinou - ich vzhľad tak.


Poskytnite vašim milovaným rastlinám poriadny priestor!

V tejto polici na kvety sa budú vynímať ako nikdy predtým. Kombinácia starého dreva s mladými . Polica PK1z kvalitného borovicového masívu. Schodíková polica na kvety , knihy či dekorá.


DetailDodacia lehota 3-6 . Nástenná polica vo francúzskom štýle, na ktorej sa budú vynímať vaše obľúbené kvety , sviečka alebo knihy. Vytvorte si svoj vintage kútik napríklad aj na terase . Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch . Dnes ušetríte 1€ vďaka zľave. Exkluzívny regál na kvety , ktorý vám umožní rafinovane prezentovať vaše kvetiny. Usporiadanie skladovacích prvkov a veľa krásnych dekorácií robí z tohto . Originálna úzka police z čierno lakovaného kovu má rovno tri priehradky umiestnené pod sebou, vďaka čomu krásne šetrí priestor.


Uložte si do nich svoje kvety , . Umožňujú vám kompaktne obsahovať kvety , je vhodné sa o ne . Výrobca: stav: Dočasne nedostupný. Hrom do police , kam mám dať všetky tie kvetináče? S dnešným voucherom na vás čakajú záhradné police , ktoré sa per.

Stenu viete skrášliť aj dekoratívnou policou, na ktorú poukladáte dekorácie, kvety či knihy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky