streda 14. októbra 2015

Chladnička beko dsa 25020

Automatické odmrazovanie je veľkou výhodou. Kombinovaná chladnička obsahuje police z. Popis a specifikace ↓Ke stažení . S chladiacim objemom 1litrov . Chladnička dosahuje čistého celkového objemu 228 . Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy.

Domáce elektrospotrebiče BEKO. Predaj a kúpa chladničiek Beko online na Bazar. Kvalitné chladničky Beko na jednom mieste. Voľne stojaca kombinovaná chladnička s mraziacim boxom hore.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Tato chladnička má i možnost otočení dveří. Odolnost proti výpadku proudu je až 16. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Klimatická třída: SN Počet kompresorů: 1.

Kuchynské domáce spotrebiče za najlepšie ceny na Slovensku! Spotřebič svojou spotrebou spadá do energetickej . Největší elektro outlet v ČR. Nové elektro s nejnižší cenou na trhu.


Slevy až 20- na veškerý sortiment. Objem chladničky je 1a mrazničky 51l. Celkový hrubý objem je 250l.


Zobrazit všechny obrázky . Všetky informácie, ako je . Držák lahví do lednice Beko , Držák na lahve pro chladničky Beko , šířka. Zavolejte na naší kamennou prodejnu, nabídneme Vám bezkonkurenční cenu a další doplňující služby. Doba dodania: Na objednávku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky