štvrtok 15. októbra 2015

Šálek na espresso

Jedná se o keramické šálky s podšálky v hravých barvách. Vychutnejte si kávu právě z tohoto. Tognana Iris Policromia šálek na espresso . Vyrobeno z prvotřídního porcelánu, určeno ke stylovému podávání nápojů.


Odolné do 200°C, vhodné do mikrovlnné trouby, mrazničky a myčky. Prohlédněte si cenové nabídky na Tescoma ALLEGRO šálek na espresso s podšálkem od obchodů na Zboží.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. U nás najdete svůj šálek kávy! Galileo šálek na espresso s podšálkem Galileo. Při objednávce nekompletního balení . Objem ml (l), výška šálku mm.


Keramický šálek na espresso s objemem ml vhodný pro klasické či dvojité espresso. V České republice ručně vyráběný šálek má oválný tvar a . Hrubostenný porcelán dobre udržujúca teplotu kávy. Porcelánová šálka na espresso s obsahom ml.

Vhodný do umývačky aj mikrovlnky. Kvalitní porcelánový šálek na espresso s podšálkem od renomovaného německého výrobce Kahla. Hrnek je vhodný do myčky na nádobí. So šálkou Tescoma GUSTITO si vaše espresso dokonale vychutnáte.


Stolovanie je dôležitou súčasťou gastronómie a kvalitný riad so štýlovým dizajnom dokáže . Travel šálek na espresso s podšálkem ml sada 2ks. Doppio olivově zelený šálek na espresso s podšálkem ml. Kitchen Craft Porcelain a spousta dalších produktů za skvělé ceny!


Cancel Display all pictures. Vyrobený z velmi kvalitního porcelánu v jednoduchém designu. Robustní porcelán je ideální na každodenní použití. Můžete překvapit hosty a dosáhnout skvělého dekoračního efektu.


Carlo 1s podšálkem výhodně. Italská kávová společnost Segafredo Zanetti je světovým lídrem na trhu espressokáv a průkopníkem espressa na českém trhu. Designový šálek na espresso s objemem ml.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky