utorok 6. októbra 2015

Pražiareň kávy

Na rozdiel napríklad od Conceptu k pražiarni nepatrí aj kaviareň, no kávu od Illimité nájdeš v mnohých vychytených slovenských kaviarňach. Dnes majú v Modre vlastnú pražiareň. Sme zvolenská pražiareň kávy , ktorá praží a predáva druhovú kávu Arabica.


Naším cieľom je, aby zákazníci mali čerstvú kávu za férovú cenu na každý . Otvárame vlastnú pražiareň kávy v Šahách. Chcel som si otvoriť kaviareň a zároveň byť.

Vôňa čerstvo praženej kávy , rodinná atmosféra a príjemné posedenie. Lokálna pražiareň Coffee Factory v Banskej Bystrici ponúka od srdca len to najlepšie. Prvá trenčianska pražiareň kávy. Prinášame vám kvalitné jednodruhové 1 arabiky s presným termínom praženia.


Pražíme a predávame kvalitnú kávu z celého sveta. Káva je vhodná do pákových kávovarov, aeropressu, kávových automatov aj na prípravu filtrovanej a mocca . Peter Szabó, zakladateľ firmy a pražiarne kávy Coffeein, ktorá dnes už patrí k etablovaným značkám na trhu, začal svoju kariéru pomerne . Ponúkame čerstvo praženú, zrnkovú a zelenú kávu , priamo z najväčších svetových plantáží.

Kávové zrná poctivo triedime a vyberáme pre vás len tie najlepšie, . Patríme k profesionálom a ku káve pristupujeme zodpovedne. Naša pražiareň kávy , eshop a kaviareň v Trenčíne je tu pre tých, čo si chcú z obyčajnej šálky kávy spraviť naozajstnú radosť. Skvelé video zo zákulisia našej pražiarne. Takto sa vyrába slovenská káva EBENICA. To je dôvo prečo pražíme kávu, ktorá vytvára príjemnú atmosféru medzi priateľmi.


Kávu, u ktorých poznáme pôvod jej zŕn či . Proces praženia kávy nie je taký jednoduchý, akým sa na prvý pohľad zdá. V článku sa dočítate viac o rôznych stupňoch praženia kávy. Priamo v Bratislave pre vás každý deň pražíme najkvalitnejšiu kávu z celého sveta. Domáca elektrická pražiereň kávy v uzavretej komore.


Maximálna dávka na jedno praženie je 300g. Konvekčné praženie horúcim vzduchom. Pražiareň kávy Classic coffee, Piestany.


Náš kávový sen - rodinná pražiareň s kaviarňou - Vám prináša denne čerstvo praženú kávu,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky