utorok 10. júla 2018

Drevena vinoteka

Vinotéky na mieru vinoteka -spindl2. Predajná cena bez DPH9€. ZABUDOVATEĽNÁ KOMPRESOROVÁ VINOTÉKA DAB-36.


DB Popis produktu : Zabudovateľná vinotéka produktovej rady exkluzívnych kompresorových . V této kategorii stojanů na víno, vyráběných z kvalitního smrkového dřeva, je možné objednat stojany v různých velikostech. Nabízíme nejen jednoduché regály .

Je to speciální lednice na víno. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Hledáte drevena vinoteka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Domáca drevená vinotéka na osemnásť vín, veľké stojany na víno, komody na veľa vín, vinárske darčeky, doplnky do vínnej pivnice, luxusný darček pre vínkara.


Na Westwing je pro vás připravena dřevěná vinotéka v mnoha atraktivních provedeních a také další designový nábytek a stylové doplňky se slevou až. Voľne stojaca vinotéka , Termoelektrický chladiaci systém bez kompresora a.

Jej rozmery sú × × cm. V jednej časti nájdete poličky uspôsobené k uloženie Vašich obľúbených . Stolek na víno je vyroben z tvrdého ušlechtilého dřeva jasanu a pojme lahvinek vína litru. Barevné provedení: mořeno na odstín ořech Rozměry : výšk. Dřevná domácí vinotéka na lahví, vhodná pro dlouhodobé uskladnění vína.


Lahve jsou v naší domácí vinotéce uloženy vodorovně, díky. Veškeré mořené vinotéky jsou vyráběny na zakázku. Dřevěná VINOTÉKA 50x40xOPÁLENÁ. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vinoteka.


Luxusná drevená skrinka, s množstvom úložného priestoru len v BaliBali! Rozvoz po celom Slovensku. Navštívte aj našu kamennú predajňu v Bratislave. Vínéčko bílé, bedýnky pevné. Bedýnka připravená pro vaši sbírku těch nejlepších archivních kousků.


Navíc mají nižší spotřebu. Je tedy nutno řídit se tím, do jaké energetické třídy Vámi vybraná vinotéka spadá. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kvalitní vybavení – dřevěné vyjímatelné police.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky