piatok 20. júla 2018

Zavárací hrniec pozinkovaný

Zavárací hrniec je vyrobený s hrubého pozinkovaného plechu . Zobraziť všetky parametre Zobraziť iba . Kovový pozinkovaný hrniec pre zaváranie a sterilizáciu potravin parou. Tradičný zavárací hrniec s objemom l vyrobený z pozinkovaného kovu. Je určený na plynový sporák, elektrickú platničku a sklokeramickú dosku.

Inovatívny termoobal nemeckej spoločnosti pomôže udržiavať teplotu zásobníka zaváracieho hrnca , čím sa dosiahne až úspory energie aj pri vonkajšom . Hrnec litrů zavařovací pozinkovaný bez pouzdra pro teploměr. Tieto hrnce sú vyrobené z kvalitného plechu, ktorý vydrží . Plne automatický zavárací hrniec s digitálnym ovládaním a presným termostatom. Vhodný pre zaváranie, sterilizáciu ovocia a zeleniny, alebo na prípravu . A, hrniec s ušami, pokrievka s otvorom, držiak.


Pozinkovanie im dáva odolnosť a dlhú životnosť. Hrniec vhodný na zaváranie a sterilizovanie.

Naše hrnce sú vyrobené z kvalitného plechu, ktorý vydrží každú záťaž. Držiak teplomera a parná vložka. Pred objednaním tohto tovaru sa prosím informujte telefonicky ohľadom jeho dostupnosti! Smaltovaný hrniec s roštom na zaváranie využijete aj na prípravu veľkého množstva pokrmov aj v zabíjačkovom období.


Môžete v ňom zavárať poháre v dvoch . Teplomer sa k hrncom štandardne nedodáva. Pařák - zavařovací hrnec 48L Rýchly prehľad . Nerezové provedenie Automatický zavárací hrniec Poistka proti prehriatiu. Materiál: pozinkovaný plech Komplet obsahuje: hrniec 30L, pokrievku, naparovaciu vložku a púzdro na teplomer.


ELEKTRICKÝ HRNIEC NA ZAVÁRANIE SEVERIN Ide o úplne nový hrniec na. Predám pozinkovaný zavárací hrniec s poklopom funkčný rozmer 42xcm. Obzvlášť ho oceníte pri žatvu a zaváranie letné úrody zo . Predám používaný dielny parný hrniec na výrobu ovocnej šťavy - sokovarka. Predam parný hrniec vhodný aj na zaváranie cena 15€ a kávovar cena 20€ A .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky