piatok 6. júla 2018

Komoda dub san remo

Komody v modernom farebnom prevedení dub san remo. Na výber rôzne prevedenia. Máme boxy, koše i komody výsuvné či s dvířky, které nabídnou úložné prostory do ložnice, pokojíčku i na koleje.


Masiv, lamino, proutí, dýha - vše. Stredové zásuvky a bočné dvere doplnia úložné miesta v akejkoľvek . Hledáte komoda dub san remo ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Systém DESIRE představuje moderní nábytek určený do . Komoda se zásuvkami dub san remo DESIRE 11. Moderná dverová komoda , Efektné rámovanie korupusu , Predná plocha polymerová folia vysoký lesk , zásuvky.


Praktických komod najdete na Biano. Slaďte obývák do vintage, moderního či třeba . Rozmery ŠxVxH: 45x95xcm. Farebné a materiálové prevedenie: DTD laminovaná, dub san remo.

Kombinovaná komoda se zásuvkami a otočnými dveřmi z kolekce Bustas pro trendovní a zároveň prakticky vybavený domov. Vyrobena v příjemné světlé . V príjemnom prostredí sa každý cíti oveľa lepšie, a preto neustále hľadáme také varianty, . Sektorový nábytek MARS představuje jedninečnou a originální řadu nábytku, která je vhodná především do . V příjemném prostředí se každý cítí mnohem lépe, a proto neustále hledáme takové varianty, . Farba Korpusu: Dub san remo sand Farba Prednej Plochy: Dub san remo sand. Barevné provedení dub sonoma v kombinaci s bílou. V dekóre dub san remo s ABS hranami. Miesto pre vaše oblečenie.


Nadčasová komoda v dekore dub San Remo s bielym čelom je všestranne využiteľným kúskom hodiacim sa do obývacej izby, pracovne, chodby, či spálne. Nábytok má luxusné originálne vyfrézované úchyty. Je vyrobena z kvalitního lamina v . Dvojverová komoda SÁRA je nábytok v modernom prevedení dub san remo.


Jej efektné prevedenie zvýrazňuje presklenie dvierok a čierne orámovanie . Moderní barva korpusů Šedý wolfram je doplněna barvou Dub san remo světlý, nebo Ořech.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky