pondelok 9. júla 2018

Recept na mydlo

Mydlo s bahnom z mŕtveho mora a rozmarínom - ako z hammamu. Chcete si vyrobiť doma vlastné, kvalitné mydlo ? Ponúkame vám recept ako na to. Sú aj jednoduchšie spôsoby výroby - pre úplných . Je zložité vyrobiť si vlastné mydlo ?

A to ešte musíte pár týždňov počkať kým hodnota pH klesne aby bolo mydlo použiteľné. Mydlo s prírodným zložením si viete ľahko vyrobiť aj doma. Ak však máme dobrý recept a aspoň štipku šikovnosti, môžeme sa tešiť na radosť . Naša nová kolegyňka Bea si doma ráda vyrába prirodnu kozmetiku a ako prvu inspiraciu zdielame její recept ako na výrobu mydla … Mydla se . Recepty na domácí medové, čokoládové, olivové nebo provensálské mýdlo. Voňavé mydlo aké v žiadnom obchode nekúpite.


Kuchyňa je miestom neobmedzených možností. Ak práve nemáte chuť variť, využite, čo vám ponúka, a pustite sa do výroby mydielok.

Domácí mýdlárna nezahálí. Zvykla jsem si mít stále nějakou zásobičku při ruce. Narozeniny, svátky, návštěvy, den . Zaujímave recepty , či ďalšie informácie o výrobe mydla môžete nájsť napríklad na blogoch U tří lilií , U nás na kopečku, Moderná alchymistka, . Všechny recepty jsou volně k dispozici po rozkliknutí produktu.


RECEPT : Dětské mýdlo s měsíčkem a sedmikráskou. Nicméně voňavé bylinkové mýdlo - třeba citrusové, růžové či levandulové. Své recepty si každá mýdlárna střeží, nicméně manželé Šukalovi z . Mydlo urob si sám po slovensky DIY – návo recept na mydlo – červené mydlo s glitrami Odoberať zdarma!


Vyrobte si prírodné mydlo priamo doma a za super cenu. Tento domáci recept je čisto prírodný a krém máte hotový za pár minút . Přinášíme proto jednoduchý návo jak si vyrobit své vlastní mýdlo a. Až tuhle zmizela poslední kostička a navrch volala Hana, co a jak že to domácí mýdlo a spřádala úžasné tvořivé plány. Během vykopávek v Babylonu byl nalezen nejstarší známý důkaz o výrobě mýdla.


Základný recept na výrobu mydla. Ako mydlo obohatiť o výživné, vonné a farebné zložky si ukážeme v ďalších videoreceptoch.

Zajímá vás, jak si vyrobit domácí mýdlo ? Zde si přečtěte návody a hned. Jak jsem se pustil do výroby domácího mýdla ? In: Výroba domácího mýdla.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky