streda 11. júla 2018

Kondenzačné sušičky

Kondenzačné sušičky pracujú na princípe kondenzácie pary na vodu. Para vzniknutá pri sušení prádla sa premieňa (kondenzuje) na vodu a ukladá sa do . Poslednou časťou kondenzačnej sušičky prádla je zásobník, kde sa odvádza voda, ktorá vznikla ako následok kondenzácie pary. Je úžasne tichá a umožní.


Z hľadiska technológie možno sušičky rozdeliť na kondenzačné a ventilačné.

Na výsledku sušenia rozdiel medzi spotrebičmi nespoznáte, líšia . Fungujú na princípoch kondenzácie, teda premeny pary . K ich inštalácii je nevyhnutná len elektrická zásuvka. Niektoré typy kondenzačných sušičiek je možné napojiť na odpad. Sušičky s tepelným čerpadlom sú kondenzačné sušičky vybavené špeciálnou technológiou tepelného čerpadla.


Na rozdiel od klasických kondenzačných . Rozmerovo sú oba typy sušičiek obdobné, vnútri sa však predsa len mierne líšia.

Klasické kondenzačné sušičky bodujú obvykle nižšou cenou a tiež rýchlosťou . Sušičky bielizne sa delia na ventilačné a kondenzačné. Ventilačné fungujú tak, že nasávaný vzduch ohrejú a preženú ho bielizňou. Porovnanie cien kondenzačných sušičiek.


Kúpte si kondenzačnú sušičku najlacnejšie vďaka Ceny. Technologicky na vysokej úrovni - Samočistiaci efekt - Vyvinutá a vyrábaná v spolupráci s Schneider. Výhodou týchto sušičiek je , že je možné ich . Voľne stojace kondenzačné sušičky bielizne gorenje - spojenie dizajnu a posledných technológií.


SensoCare sa vám prispôsobí a vždy dokonale vysuší. Maximálna účinnosť sušenia s minimálnym úsilím. Nové kondenzačné sušičky Bosch ponúkajú nielen šetrnú starostlivosť o vašu bielizeň, ale odpadne vám aj . Sušičky môžeme rozdeliť podľa ich typu ( kondenzačné sušičky bielizne, sušičky bielizne kombinované s práčkou a odvetrávacie sušičky bielizne), podľa . Nepotrebujú žiaden odvod pary, takže sa bežne používajú do väčšiny . Pred nákupom je možné sa rozhodnúť spravidla medzi sušičkou ventilačnou a sušičkou kondenzačnou. A práve kondenzačné sušičky prinášajú ďalšie dilema k. Vďaka technológii tepelného čerpadla, môžete bielizeň sušiť .

Technické údaje: Typy: TAH až TCH 35. Kvalita, ktorá presvedčuje. Stlačený vzduch je vyrábaný z atmosferického vzduchu, ktorý obsahuje vlhkosť vo forme vodnej pary a rôzne iné . Bielizeň je vďaka sušičke rýchlejšie suchá a mnoho odevov nie je po sušení potrebné vôbec žehliť. TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVANÝ.


EURÓPSKYM FONDOM PRE REGIONÁLNY ROZVOJ. V dnešnej dobe sú najpopulárnejšie kondenzačné sušičky prádla, ktorých úspornejším variantom sú kondenzačné sušičky prádla s tepelným čerpadlom. Vyberte si svoju sušičku LG s pokročilými programami sušenia bielizne a. Energeticky úsporná kondenzačná sušička s objemom bubna na 8kg bielizne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky