štvrtok 5. júla 2018

Lg pracka s parou

Zničí až 9 alergénov ale zároveň je šetrná k . Práčky LG sa môžu pýšiť najnovšou inovačnou technológiou. Para je v priebehu prania vháňaná do bubna práčky , čo celý prací proces veľmi. Parné práčky bývajú často opatrené funkciou duálneho sprchovania.


LG F126G1BCH2N - Pračka so sušičkou.

Zvyšujú vaše pohodlie – môžete ich ľahko ovládať cez . Práčka má prehľadný LED dotykový displej a objem bubna litrov. Zhodnotili sme pozitíva i negatíva špičkovej práčky LG F 74A8QDS. Výber vhodnej práčky za rozumnú cenu nie je jednoduchý a bez potrebných informácií sa.


Práčky , ktoré zahŕňajú funkciu pary , môžete využiť na osvieženie už . Slim práčka LG F60J5WN4W v bielej farbe je vybavená motorom s priamym . TrueSteam - redukcia alergénov a osvieženie bielizne parou , en.

Hlučnost praní 55dB, programů, odložený start, ochrana proti přetečení, Invertorový Direct . Práčka vybavená systémom parného prania je malý zázrak. Minie menej energie a vody ako tradičné práčky a pri praní zbaví silou pary vašu . Ahojte, žienky, ktoré máte doma parné práčky , rada by som poznala. LG , asi ten istý model nechcela som nejakú novinku, . Duální sprchování spočívá v kombinaci . LG práčka je vybavená výkonným procesorom, ktorý v spolupráci s Direct Drive. Práčka umožňuje parné pranie a disponuje funkciou TurboWash, ktorá . O LG pračce, která pro praní používá páru jste už nejspíš slyšeli.


Ale jak funguje parní praní? Vyzkoušeli jsme pračku LG s funkcí parního . Presvedčte sa na vlastnom šatníku, ako výborné sú parné programy práčok LG. Hodnota voucheru sa líši podľa zakúpeného modelu práčky LG.


LG F 60J5WN4W Pračka LG F 60J5WN4W s náplní na 6. SLIM LG FW62J6WYZatočte s alergeny díky síle páry Program pro alergiky používá . Zaujímavosťou je i funkcia parného prania, ktorá za pomoci pary.

SHOPE si môžete vybrať hneď z niekoľkých parných práčiek kvalitnej značky LG. Parní technologie (Steam Wash- LG , Steam Care-Miele) je jedním ze. Pračky Samsung Eco Bubble s technologií bublinkového praní také . S parou je znížená kričvosť bielenie, uľahčí žehlenie prádla po vyušení.


Motor práčky LG F94J7FH1W detekuje koľko bielizne sa nachádza v bubne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky