piatok 13. júla 2018

Mraznička zásuvková

Máte vybrané filtry: zásuvkové. Voľne stojaca zásuvková mraznička s priehľadnými priehradkami a antibakteriálnym systémom chrániacim potraviny pred plesňou a eliminujúcim zápach. Skriňové (čiže zásuvkové ) mrazničky disponujú oveľa lepším systémom vnútorného usporiadania než mrazničky pultové. Avšak majú menší úžitkový objem.


Chladnička je spravidla jedným zo spotrebičov, ktorý si do domácnosti kupujeme najskôr a ktorý je neustále v prevádzke. Skriňové, alebo inak nazývané aj zásuvkové mrazničky , poskytujú prehľadnosť a možnosť oddelenia uchovaných potravín, podľa vlastných potrieb. Zásuvková mraznička Electrolux s kapacitou 1litrov určite uspokojí aj náročných užívateľov. Pultová mraznička šetriaca miesto na mrazenie potravín v priestorovo.


Skriňová mraznička , Súčasťou tohto modelu je systém FrostFree, takže už nikdy . Skôr ako uvediete spotrebič do prevádzky. Prečítajte si pozorne návod na použitie a montáž pred inštaláciou, zapnutím a používaním prístroja! Podľa svojej potreby si každý môže zmeniť. Nejprodávanější produkty. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo.


Hlučnosť dB (A) Farba - biela. Mraznička zásuvková , mrazničky šuplíkové, mrazáky,. Vnitřní prostor mrazničky je o objemu 163l. V zásuvke Big Box nájdete dostatok priestoru aj pre . Spotreba energie za rok 1kWh. Objednajte si teraz výhodne a. Zásuvkové mrazničky : výrobky pre „ Zásuvkové mrazničky “ v Mercateo, zásobovacej platforme pre podnikateľské subjekty.


Preskočiť na Najlepšie zásuvkové mrazničky - Priestranný a objemovo veľký model mrazničky , ktorý je doplnený špeciálnou antimikrobiálnou bariérou je . Siemens GS33VVWzásuvková mraznička. No Frost Multi Airflow systém. Objem mrazničky 2litrov.


Rýchle dodanie zásuvkových mrazničiek za nízke ceny značiek Whirlpool, Beko, Samsung, Philco a ďalšie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky