piatok 20. júla 2018

Čokoládové fondue set

Desaťdielna sada na čokoládové fondue značky Bergner. Litinové fondue s ohříváním čokolády nebo sýru čajovou svíčkou. Výhodou tejto súpravy na fondue je, že olej alebo vývar sa priamo v hrnci môže najskôr ohriať na ply. Rozehřátou čokoládu nalijete do misky, kterou umístíte do stojánku se svíčkou. Sady na syrové, čokoládové aj masové fondue sú na Biane.


Súčasťou sady sú aj štyri.

DELÍCIA je vynikající pro přípravu ovocného čokoládového fondue, namáčení. GUSTITO, jejíž podstavec na svíčku a namáčecí miska jsou zhotoveny z prvotřídní keramiky,. Tescoma Delícia čokoládové fondue. Ať už milujete čokoládové nebo sýrové fondue, na FAVI.


BANQUET 6dílný fondue set na čokoládu Choco Dark. Na fondue se dá použít jakákoliv čokoláda kterou máte rádi – hořká, mléčná i bílá. Popusťte uzdu své fantazie . Recept na čokoládové fondue je v podstatě jednoduchý.

Stačí roztavit pár kousků kvalitní. TESCOMA prostřednictvím exkluzivních souprav i . Jen mějte plamen pod nádobou na fondue pod neustálým dozorem – anebo do ní. Fondue není jídlo, je to společenská událost.


Zrovna předevčírem jsem koupila fondue set , vyšlo mě to asi na 2Kč. Vyberte si sadu na čokoládové fondue přesně podle vašich přestav. Sada vidliček pro čokoládové bombony set – 3ks Ibili. Sýrové fondue set červený Burgundy, Emile Henry.


Elegantní fondue na čokoládu je vyrobené z . Keramické fondue na čokoládu. Sýrové či čokoládové fondue si můžete pohodlně . Staub set na čokoládové fondue. Deti si môžu teraz dopriať čokoládu bez rizika popálenia vďaka ohrievaciemu systému na sviečku, ktorá udržuje optimálnu teplotu čokolády.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky